A 85 éves Terence Hill még motorozik: így néz ki most a filmsztár

Terence Hill 2024
https://www.instagram.com/terencehillofficial -
legenda terence hill bud spencer motor
A magyarok nagy kedvence genetikai csoda! Terence Hill fiatalokat megszégyenítően aktív, még most is motorozik, és ezt közösségi oldalán is megmutatta.

Március végén töltötte be 85. életévét Terence Hill, igazi nevén Mario Girotti. A színészt a Bud Spencerrel közös filmjei miatt ismerte meg a magyar közönség. Örök kedvencek a Kincs, ami nincs, Az ördög jobb és bal keze vagy a Különben dühbe jövünk című vígjátékok, amiket úja és újra levetítenek a hazai  televíziócsatornák.

Terence Hill 2024
Terence Hill idős kora ellenére nagyon aktív életet él
Forrás: https://www.instagram.com/terencehillofficial

Hill teljesen véletlen került Bud Spencer mellé az Isten megbocsát, én nem 1967-es westernfilmben. Az eredeti főszereplő, Franco Nero egy sérülés miatt visszalépett, innentől pedig nem volt megállás. Ez volt az első film, amiben Terence Hill néven szerepelt. Semmi különös oka nincs annak, hogy ezt a nevet vette fel, egyszerűen jól hangzott, ráadásul a művészneve kezdőbetűi ugyanazok, mint német származású édesanyja nevének (Hildegard Thieme).

Terence Hill magánélete

A színész 1967 óta él boldog házasságban, két gyereke született. A felesége amerikai, és egy spanyolországi forgatáson ismerte meg, ahol dialóg coachként dolgozott. Jelenleg az év nagy részében Amerikában, egy vidéki ranchon él. A saját bevallása szerint ott ugyanolyan az éghajlat, mint a Pó völgyében. A motorozás fiatalkora óta az első számú hobbija, és ez még most 85 évesen is űzi. Erről posztolt a minap az Instagramon. A kép láttán nehéz  elhinni, hogy Terence Hill 85 éves.

Terence Hill 2024
Terence Hill 85 évesen is motorozik
Forrás: https://www.instagram.com/terencehillofficial

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.