Megszólalt az újságíró, akivel Blake Lively egy korábbi interjújában bunkón viselkedett

"It Ends With Us" UK Gala Screening - Arrivals
Getty Images/"It Ends With Us" UK Gala Screening - Arrivals - Lia Toby
interjú újságíró bunkó Blake Lively
Kjersti Flaa norvég újságíró 2016-os interjúja kapcsán került nemrég reflektorfénybe, amely során a színésznővel beszélgetett. Blake lively Flaa kérdéseire elég pimaszul, mondhatni bunkó módon reagált.

Blake Lively meglehetősen kínos pillanatokat okozott Kjersti Flaa norvég újságírónak egy 2016-os interjú során, ahol pimaszul reagált egy kérdésére. A nyolc évvel ezelőtti interjú ismét reflektorfénybe került a Velünk véget ér (It Ends With Us) mozikba kerülése kapcsán. 

Blake Lively
Blake Lively meglehetősen bunkón viselkedett egy újságíróval
Forrás: WireImage

Blake Lively bunkón viselkedett az újságíróval: ezt gondolja a nő a történtekről

Az eset újra előkerült, amikor Lively legutóbbi filmje, az It Ends With Us kapcsán néhány rajongó kifogásolta az interjúk során tanúsított hozzáállását. Sokan úgy vélik, hogy Lively nem foglalkozik megfelelően a film központi témájával, a családon belüli erőszakkal. Ezzel egyidőben Kjersti Flaa feltöltötte egy régi, 2016-ban készült interjúját a YouTube csatornájára, melyben Lively-t és Parker Poseyt kérdezte Woody Allen Café Society című filmjéről. A videót „Az interjú Blake Livelyvel, ami miatt majdnem felmondtam” címmel tette közzé. Sok néző bírálta Lively viselkedését, különösen azt, ahogyan Flaa testéről tett megjegyzéseket, miután az újságíró gratulált a színésznőnek a terhességéhez. Flaa elárulta, hogy Lively viselkedése annyira megrázta, hogy majdnem feladta újságírói karrierjét. Azonban egy másik híresség váratlan támogatása segített neki újra önmagára találni.

„Őszintén szólva, eltartott egy ideig, mire túl tudtam lépni rajta” 

vallotta be.

 „Egy ideig hatással volt rám, és ideges voltam, amikor mások hírességekkel kellett leülnöm beszélgetni azután.”

Flaa elmondta, hogy hosszú ideig magát hibáztatta a történtekért, úgy érezte, hogy ő mondott vagy tett valami rosszat. Ezért is várt ilyen sokáig, hogy nyilvánosságra hozza az interjút. Az újságíró továbbá felfedte, hogy Kristen Stewart volt az a híresség, aki segített neki átlendülni ezen a nehéz időszakon.

„Kristen Stewart volt az, akit közvetlenül azután az interjú után kérdeztem meg. Ő mentette meg a napomat” – mesélte Flaa. „Nagyon féltem leülni vele beszélgetni, mert éppen átéltem azt, amit átéltem, de ő annyira kedvesen bánt velem. Örökké hálás leszek neki ezért.”

A színésznő nem szólalt meg az esettel kapcsolatban

Flaa elárulta, hogy azóta sem hallott semmit Blake Lively-ról vagy a csapatáról, azonban úgy gondolja, hogy a videó azért terjedt el ennyire, mert sokan magukra ismertek a helyzetben.

Rengeteg nő keresett meg engem. Úgy érzem, sokan átéltünk már hasonlót, ha nem is pontosan ugyanezt, de hasonló érzéseket: azt a 'gonosz lány' energiát, amikor valaki kirekesztettnek vagy megfélemlítettnek érezte magát.” Flaa szerint ezek az élmények gyakran fiatalabb korban történnek, de mint a videó is mutatja, a felnőttek világában is előfordulhatnak hasonló helyzetek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.