Letartóztatták a Dancing with the Stars szereplőjét: családon belüli erőszak miatt riasztották a rendőröket

börtön A Dancing with the Stars letartóztatás
A hazánkban is népszerű táncos műsor sztárját családon belüli erőszak miatt állították elő. Artem Chigvintsevet, az amerikai Dancing With The Stars szereplőjét a Napa megyei börtönbe vitték.

A TMZ adott hírt először arról, hogy a Dancing With The Stars 42 éves profi táncosát helyi idő szerint csütörtök reggel 9.59-kor a kaliforniai Napa megyei börtönbe szállították családon belüli erőszak vádjával. Óvadékát 25 ezer dollárban állapították meg. A letartóztatásának körülményei nem tisztázottak, de a seriff hivatala megerősítette, hogy Yountville városából kaptak hívást családon belüli erőszak miatt. Chigvintsevet a helyszínen letartóztatták. Az ügy áldozata teljes titoktartást kért.

Artem Chigvintsev, Nikki Garcia, Dancing with the Stars, Amerika
Nikki Garciát és Artem Chigvintsev a Dancing with the Stars hozta össze - A férfit most letartóztatták
Forrás: Getty Images

Artem a feleségével, Nikki Garciával, a Nikki Bella néven ismert egykori WWE-sztárral élt a Napa-völgyben, és mindössze három nappal korábban, 2024. augusztus 26-án ünnepelték második házassági évfordulójukat.

Artem 2010-től 2013-ig a Strictly Come Dancing című brit táncverseny népszerű szereplője volt. Első évében megnyerte a műsort akkori barátnőjével, Kara Tointonnal. Az orosz származású táncos 2014-ben tűnt fel a DWTS amerikai változatában, először csat hattértáncos volt, de 19. évadban előléptették a profik közé. Első celeb párja Lea Thomson amerikai színésznő volt, de táncolt azóta Patti LaBelle-lel és Mischa Bartonnal. A műsor készítői nemrég megerősítették, hogy Artem nem vesz részt a következő évadban.

Nikit és Artemet a Dancing with the Stars hozta össze

A letartóztatás híre három nappal azután érkezett, hogy Artem és felesége kétéves házassági évfordulójukat ünnepelték. Nikki a Can't Help Falling in Love zenéjére írt egy posztot, amiben a szerelmükről áradozott.

„Ez a dal a mi szerelmi történetünk. Soha nem fogom elfelejteni, hol voltam, amikor megkérdeztem Jézust Artemről. Beszélgetést folytattam róla Istennel, mert az érzéseim túl korainak tűntek. Túl gyorsnak éreztem az egészet. És akkor jött ez a dal. Akkor már tudtam, hogy beleszerettem, és hogy ennek így kellett lennie.”

Nikki és Artem akkor ismerkedtek meg, amikor 2017-ben a DWTS-ben együtt táncoltak. 2022-ben kötötték össze az életüket, egy négyéves kisfiú, Matteo büszke szülei.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.