Emily Párizsban: fotókon a szereplők igazi szerelmei, velük randiznak a való életben

Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals
WireImage/Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals - Kayla Oaddams
emily Párizs sorozat
Az Emily Párizsban című sorozat legújabb évada is a Netflix legnézettebb műsorai közé került. A rajongók azonban nem csak a filmbéli szerelmekre kíváncsiak, hanem arra is, vajon kedvenceik a való életben milyen párkapcsolatban élnek. Kik lehetnek a főszereplők igazi szerelmei? Most megmutatjuk!

Az Emily Párizsban című sorozat gyorsan a romantikus vígjátékok kedvelőinek egyik kedvencévé vált. A sorozat főszereplője, Emily Cooper (Lily Collins) karakterét formálja meg, egy amerikai marketing szakembert, aki váratlanul Párizsba költözik munkája miatt. A sorozat nemcsak szórakoztató története és lenyűgöző párizsi helyszínei miatt vált népszerűvé, hanem a karakterek közötti romantikus kapcsolatok miatt is. Azonban a sorozatban látott románcokon túl sok rajongó kíváncsi a színészek valódi párkapcsolataira is. Nézzük meg, kik állnak a Emily Párizsban szereplői mögött a való életben.

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Emily In Paris' Season 4 Part 1
Lily Collins, Emily Párizsban 4. évad
Forrás: NurPhoto via AFP

Emily Párizsban: szerelmek a valóságban

  1. Lily Collins (Emily Cooper)

Lily Collins, a sorozat főszereplője, aki Emily Cooper karakterét alakítja, 2021 szeptemberében házasodott össze Charlie McDowell rendezővel. A pár 2019-ben kezdett el randevúzni, és 2020-ban jegyezték el egymást. McDowell, aki híres színészek, Mary Steenburgen és Malcolm McDowell fia, filmrendezőként dolgozik. Lily és Charlie imádják a művészetet és az utazást, Instagramon gyakran posztolnak közös képeket, nem csak utazásaikról, hanem kutyájukról, Redfordról is. 

 Ashley Park (Mindy Chen)

Ashley Park, aki Mindy Chen karakterét formálja meg, kollégájával, Paul Formannal jött össze, méghozzá a filmsorozat forgatása közben, akivel a filmben is egy párt alkotnak.

Az amerikai-koreai származású színésznő és énekesnő több színházi produkcióban is szerepelt, mielőtt az Emily Párizsban színésze lett. A sorozat rajongói áhítattal figyelik kapcsolatát Paul Formannal, ami akkor lett publikus, amikor a színésznőt 2024 januárjában mandulagyulladással kórházba vitték.  A pár rendkívül vicces posztokkal ajándékozza meg rajongóit az Instagramon.

Lucas Bravo (Gabriel)

Lucas Bravo, aki Gabriel, a sármos francia séf szerepét játssza, meglehetősen titokzatos a magánéletét illetően. Bravo jelenleg nem házas és párkapcsolata sincs, de egy interjúban azt mondta, fontosnak tartja a kommunikációt, még akkor is, ha szakításra kerül sor.  A rajongók természetesen kíváncsian lesik, hogy mikor derül ki akár csak egy aprócska információ a színész magánéletéről. 

 Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau)

Philippine Leroy-Beaulieu-nak, aki Sylvie Grateau-t, Emily szigorú és elegáns főnökét alakítja, az elmúlt évek során eléggé viharos volt a magánélete, legutóbb Richard Bean-nel élt együtt, de már annak a kapcsolatnak is vége. 

“Emily in Paris” season 4 premiere red carpet
 Philippine Leroy-Beaulieu
Forrás: AFP

Kate Walsh (Madeline)

A Madeline-t alakító Kate Walsh egy anterktiszi expedíción ismerkedett meg párjával, Andrew Nixonnal. Azonnal egymásba szerettek, de csak akkor lett nyilvános a kapcsolatuk, amikor Kate Walsh egy posztjában véletlenül a vőlegényeként szólította Nixont. 

Camille Razat (Camille)

Camille Razat, aki Camille szerepét alakítja, szintén nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében. A fiatal francia színésznő 2021-ben az Instagramon jelentette be eljegyzését Etienne Baret fotóssal. Bár csak ritkán látni őket együtt, nemrég beengedtek otthonukba egy belsőépítészettel foglalkozó magazint, így a rajongók megnyugodhattak, hogy még mindig együtt vannak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.