Halle Berry beperelte volt alkalmazottját: szerinte a nő összejátszott volt férjével

Halle Berry
Getty Images - Eugene Gologursky
bíróság Halle Berry Olivier Martinez per alkalmazott
A színésznő a volt férjével, Olivier Martinezzel csatázik közös gyerekük felügyeleti jogán. Ennek részeként Halle Berry most egy volt alkalmazottját is beperelte, mert az szerinte összejátszott volt férjével.

 

Halle Berry kemény csatát vív volt férjével, Olivier Martinezzel, méghozzá azért, hogy megszerezze közös gyerekük kizárólagos felügyeleti jogát, ennek részeként pedig most beperelte egy volt alkalmazottját, aki szerinte összejátszott exével.

Halle Berry és volt férje, Olivier Martinez
Halle Berry és volt férje, Olivier Martinez
Forrás: Getty Images

Halle Berry volt férjével való jogi harcába egy volt alkalmazottja is belekeveredett

Halle Berry próbálja megszerezni Olivier Martinezzel közös fiuk, a 10 éves Maceo kizárólagos felügyeleti jogát, az erről szóló bírósági dokumentumokból pedig kiderült egy újabb részlet a csatározásról. A per részeként ugyanis a színésznő egy volt alkalmazottját is beperelte, mert az szerinte összeesküdött volt férjével, miután felmondott a munkahelyén.

Halle azzal vádolta az 58 éves Oliviert, hogy beavatkozott Halle és Maceo terápiás munkájába azzal, hogy megpróbálta korlátozni a terápiát, és negatív érzéseket fejezett ki a terápiával kapcsolatban. Emellett azzal vádolta, hogy megpróbálta "befolyásolni Maceo terapeutáját, hogy úgy tekintse [Halle-t], mint aki kockázatot jelent Maceo számára azáltal, hogy hamis történeteket közölt [Halle] és Maceo kapcsolatáról egy korábbi alkalmazottján keresztül." A bíróságnak benyújtott nyilatkozatában Halle azt mondta, hogy ő és Maceo körülbelül egy éve dolgoztak együtt egy terapeutával.

Jelentős előrelépést értünk el, de ez keményen küzdelem volt, mivel Olivier megpróbálta megzavarni a fejlődésünket a viselkedésével, 

a terápiával kapcsolatos negatív megnyilvánulásaival és a Maceo feletti befolyásolásával." Halle azt mondta: „Az egyik mód, ahogyan érzéseim szerint Olivier mepgróbált beavatkozni Maceo és az én terápiámba, az egy korábbi alkalmazotton, Ericán keresztül törént." Erica 2021 augusztusában felmondott, és „távozásakor Erica írt nekem egy felmondólevelet, amelyben megdicsért a szülői hozzáállásomért".

Halle azt mondta, megtudta, hogy Erica e-mailt küldött a terapeutának, amelyben a nő „Oliver kérésére" „bizalmas beszélgetést" akart folytatni a terapeutával a Halle háztartásában töltött idejéről. A nő azt állította az e-mailben, hogy az információkat egy régi alkalmazottól, ‘Myriam’-tól szerezte. „Miryam nevét ebben az e-mailben helytelenül írták, és úgy, ahogy Olivier mindig is írta a nevét, amikor Miryamról kommunikált velem. Erica mindig Miryam nevének helyes írásmódját használta, amikor velem beszélt." Halle azt állította: 

Olivier hazudott és a hátam mögött próbált negatív információkat előásni rólam egy korábbi alkalmazottjától,

 és nyomást gyakorolt rá, hogy beszéljen [a terapeutával], anélkül, hogy a beleegyezésemet kérte volna, amit Olivier később be is vallott nekem" - állítja Halle Berry. A terapeuta egyébként nem élt az e-mailben felajánlott lehetőséggel, ennek ellenére Halle Berry beperelte a nőt.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.