Jenna Ortega elárulta, randizik-e Johnny Deppel

"Beetlejuice Beetlejuice" Opening Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
WireImage/"Beetlejuice Beetlejuice" Opening Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival - Stefania D'Alessandro
randi Jenna Ortega Johnny Depp
Majdnem egy év telt el azóta, hogy felröppent a pletyka, miszerint a fiatal színésznő egy nála sokkal idősebb kollégával, Johnny Deppel randizik. Most Jenna Ortega, aki a Beetlejuice folytatásában szerepel, tisztázta a helyzetet.

A pletykák még 2023-ban kezdtek terjedni, amikor egy közösségi média pletykaoldal, a Deuxmoi azt állította, hogy Jenna Ortega és Johnny Depp közelebbi kapcsolatba kerültek egymással, miközben az új Beetlejuice film munkálatain dolgoztak. Azóta sokan találgatták, hogy vajon Depp valóban szerepel-e Tim Burton készülő filmjében, mivel a neve felbukkant a Google keresési eredményeiben a szereposztással kapcsolatban.

Johnny Depp, Jenna Ortega
Jenna Ortega elárulta, randizik-e Johnny Deppel
Forrás: Getty Images 

Jenna Ortega határozott választ adott

Ortega a BuzzFeed számára adott interjújában tisztázta a helyzetet, amikor megkérdezték tőle, mi volt a legőrültebb pletyka, amit valaha hallott magáról. 

Valószínűleg az, hogy komoly kapcsolatban voltam Johnny Deppel, és mindenkit arra kértem, hagyjon minket békén. Ez nekem hihetetlen. Soha nem mondtam semmi ilyesmit

 – válaszolta.

A 21 éves színésznő szerint a pletyka különösen nevetséges volt, és azt is elmesélte, hogy éppen Richard E. Grant társaságában forgatott, amikor Grant megemlítette neki a szóbeszédet. 

Nevettem, mert nem is ismerem azt az embert

 – tette hozzá Ortega.

Johnny Depp képviselőjének reakciója

Johnny Depp képviselője határozottan tagadta a pletykákat, és egy nyilatkozatban közölte: 

Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Jenna Ortega kisasszonnyal. Soha nem találkozott vele, és nem is beszélt vele. Nem vesz részt semmilyen közös projektben vele, és nem is tervezi ezt. Megdöbbentik ezek az alaptalan és rosszindulatú pletykák, amelyek célja, hogy ártson a hírnevének és karrierjének.

A közös kapocs: Tim Burton

Bár Jenna Ortega és Johnny Depp soha nem találkoztak, mégis van egy közös kapcsolatuk: Tim Burton. Depp több évtizedes karrierje során számos filmben dolgozott együtt Burtonnel, köztük olyan ikonikus alkotásokban, mint az Ollókezű Edward, a Sweeney Todd és a Halott menyasszony. Jenna Ortega pedig Tim Burtonnel a Netflixen futó Wednesday sorozatban mutatkozott be, ahol a főszerepet játszotta. Ortega most a várva várt Beetlejuice folytatásban tűnik fel, ahol Winona Ryder karakterének, Lydia Deetznek a lányát, Astrid Deetzet alakítja. A színésznő korábban Jimmy Fallon műsorában beszélt arról, mennyire hálás a lehetőségért.

„Sosem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velem. Lydia a legmenőbb karakter a világon. Minden, ami vele kapcsolatos, elképesztő, és borzasztóan izgultam a szerep miatt” – áradozott Ortega.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.