Jennifer Lopez először posztolt, mióta beadta a válókeresetet

szelfi válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő pénteken egy szexi szelfit osztott meg Instagram-sztorijában. Ez az első fotót, amit Jennifer Lopez posztolt, mióta hivatalossá vált, hogy elválnak Ben Affleckkel.

A fotón - amelyet egy rajongói fiókból posztolt újra - az 55 éves Jennifer Lopez lenyűgözően néz ki hatalmas, hullámos frizurájával és csillogó sminkjével. A felvétel hátterében egy karácsonyfa látható, ami arra utal, hogy a kép nem friss, korábban, az ünnepekkor készülhetett. A Page Six ki is derítette, mikori a fotó: 2020. decemberében lőtték, amikor az énekesnő a sztárfodrász Chris Appletonnal dolgozott. Akkoriban a híres stylist is megosztotta ezt képet J.Lóról.

Jennifer Lopez
Ez az első fotót, amit Jennifer Lopez posztolt a válókerest beadása után.

Jennifer Lopez kedden, augusztus 20-án adta be a válókeresetet. Szakításáról még nem nyilatkozott, és nem adott ki közleményt a közösségi oldalain sem. A fenti fotó volt az első, amit házassága felbomlása óta posztolt.

A lap egy másik forrása szerint Jennifer Lopez megpróbálta megmenteni a házasságát, de az 52 éves Affleck nem mutatott érdeklődést eziránt.

„Jennifer őszintén hitte, hogy ez volt a legnagyobb szerelem, amit valaha megélt, és végre megkapta az esélyt a tündérmesére” - mondta a pár egyik közeli ismerőse. „Nem gondolkozott el azon, ki is ez a férfi valójában. Benben olyan sötétség van, amit más nem tud helyette helyrehozni. Jennifer Garner sem volt erre képes, és a világ összes sikere sem lenne elég.”

Májusban röppentek fel a hírek, hogy Ben Affleck kész véget vetni a Lopezzel kötött házasságának, és „ideiglenes elmezavarra hivatkozva” azonnal el is válna, ha tehetné.

„Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy lázálom volt, mostanra azonban észhez tért, és megértette, hogy ez egyszerűen nem fog működni” - nyilatkozta akkor egy informátor.

Jennifer Lopez a hivatalos válási papírokon április 26-át jelöte meg a szakítás dátumaként, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Nem kért tartásdíjat, és kérte a bíróságot, hogy tagadja meg ezt Afflecktől is. Az egykori sztárpár jelenleg megpróbálja eladni hatalmas Beverly Hills-i kúriáját. Az ingatlant júliusban 68 millió dollárért hirdették meg, miután először piacon kívül próbáltak meg túladni rajta.

Ben Affleck máris mással vigasztalódik - De mit szól ehhez Jennifer Lopez?

Ben Affleck már úgy érzi, hogy szabad, ezért bátran mulat és mindezt nem egyedül teszi. A színészt nem akárki társaságában látták: egy Kennedy oldalán tölti az idejét, Robert F. Kennedy Jr. (Robert F. Kennedy szenátor fia és John F. Kennedy elnök unokaöccse) 36 éves lányával, Kick Kennedyvel.

Egy hollywoodi bennfentes elmondta, hogy a Beverly Hills Hotel Polo Lounge-jában és más szórakozóhelyeken látták őket együtt. Kapcsolatuk jellege azonban egyelőre nem tisztázott, az mindenesetre beszédes, hogy több nyilvános helyen is megjelentek. Kick nem kívánt nyilatkozni arról, hogy milyen viszonyban is van az éppen válófélben lévő színésszel.

Kérdés, hogy mit szól ehhez Jennifer Lopez, aki egyébként is tartott attól, hogy milyen sajtóvisszhangja lesz az ismét tönkrement házasságának. Az énekesnőnek ez a negyedik válása, Ben Afflecknek pedig a második.

Az biztos, hogy a színész ezt követő kapcsolatairól kevesebbet fogunk hallanai, hiszen a problémája gyökere éppen az a nagy nyilvánosság volt, amivel járt Jennifer Lopez férjének lenni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.