Leonardo DiCaprio 26 éves barátnője topless napozgat: a színész fel sem nézett a telefonjából

"Killers Of The Flower Moon" Red Carpet - The 76th Annual Cannes
Getty Images - picture alliance / Rocco Spaziani
monokini napozás Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio jacht
A színész egy jachton élvezi a nyarat csinos barátnője társaságában. Vittoria Ceretti azonban hiába vetkőzött neki, Leonardo DiCaprio rá sem emelte a tekintetét.

Leonardo DiCaprio egy jachton pihenget a 26 éves barátnőjével, Vittoria Cerettivel, aki igyekszik bőre minden négyzetcentijét egyenletesen banára süttetni a luxushajón. 

Leonardo DiCaprio 26 éves barátnőjével jachtozgat
Leonardo DiCaprio 26 éves barátnőjével jachtozgat
Forrás: WireImage/Emma McIntyre

Leonardi DiCaprio barátnőjével jachtozik

Leonardo DiCaprio Franciországban élvezi a nyarat 26 éves barátnője társaságában. A színész Vittoria Ceretti modellel randizgat már egy ideje, egy éve hozták hírbe őket először és bár úgy tűnik, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, mivel Leonardo DiCaprióról van szó, ennek a kapcsolatnak sem jósolnak sok jövőt. Az elkerülhetetlen szakítás előtt azonban kiélvezik az együtt töltött időt, most éppen egy jachton igyekeznek alaposan lebarnulni. Vittoria legalábbis mindenképpen azon van, hogy a bőre minden négyzetcentimétere egyenletesen barna legyen, ezért topless napozgat. A róluk készült lesifotók alapján azonban ezzel nem sikerült felhívnia magára Leonardo DiCaprio figyelmét, ő ugyanis a vetkőzős jelenet alatt végig a telefonját bámulta, de nem lehet hibáztatni, valószínűleg számára egy topless modellel való jachtozás csak egy sima hétköznap. 

A jachton egyébként nemcsak ketten voltak, barátaik is csatlakoztak hozzájuk, de a hajó szerencsére elég nagy ahhoz, hogy mindenki elvonulhasson egy sarokba, ha magányra, vagy egy kis privát időtöltésre, kikapcsolódásra vágyna.

Leonardo Dicaprio komoly kényszerbetegséggel küzd

Leonardo Dicaprio párválasztási szokását nagyban befolyásolja mentális betegsége, amellyel gyermekkora óta küzd. A színész ugyanis úgynevezett obszesszív-kompulzív zavarban szenved, amelyről sokáig azt hitte, hogy gyerekkorában sikerült elhagynia, azonban amikor az Aviatorban vállalt szerepet, újra fellángolt a betegsége. A kényszeres viselkedéssel és magatartászavarral járó betegség esetenként kihathat a beteg párkapcsolataira is. A betegek fejében lehet egy visszatérő gondolat, van, aki azt érezheti, hogy nem áll készen, nem elég érett egy komoly kapcsolathoz, vagy úgy kezd viselkedni, hogy a másik végül elhagyja.

„Leonardo DiCaprio büdös" - kemény kritikát fogalmazott meg a Harry Potter-filmek sztárja a színészről

Miriam Margolyes színésznő azzal vádolta meg a hollywoodi szívtiprót, Leonardo DiCapriót, hogy büdös, mindezt egy 2022-es élő adásban a This Morning című műsorban jelentette ki. Miriam sokkolta a műsorvezetőket, amikor bejelentette, milyen szaga volt a színésznek, amikor együtt dolgoztak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.