Ritka pillanat: Naomi Campbell megmutatja, milyen egy kétgyerekes egyedülálló anya élete

"Furiosa: A Mad Max Saga" (Furiosa: Une Saga Mad Max) Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival, Naomi Campbell
Getty Images/"Furiosa: A Mad Max Saga" (Furiosa: Une Saga Mad Max) Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival - Vittorio Zunino Celotto
szupermodell család Naomi Campbell egyedülálló anya
A szupermodell kétgyerekes anya, és nem szívesen enged betekintést a családja életébe. Naomi Campbell ezúttal azonban kivételt tett, és megmutatja, milyen egyedülálló anyaként az élete.

Az 54 éves egykori szupermodell későn lett anya, lánya 2021 májusában, fia 2023 júniusában született meg. A gyerekek béranya segítségével jöttek világra. Többek között erről is beszélt Naomi Campbell egy interjúban, amelyben elmondta, hogy a legnagyobb öröm és áldás az életében a két gyermeke.

Naomi Campbell
Naomi Campbell későn lett anya, de élete legnagyobb áldásának tartja a gyerekeit
Forrás: WireImage/V&A Summer Party 2024 Celebrating "NAOMI: In Fashion" - VIP Arrivals

Két gyermekéről a volt szupermodell így beszélt: 

„A legnagyobb áldás, hogy van ez a két ártatlan, gyönyörű lélek, és hogy én lehetek az anyjuk. Minden nap rengeteget tanulok. Jó gyerekek.”

Naomi Campbell arról is mesélt, hogy a gyermekvállalás hogyan befolyásolja az utazásait: „Egyértelműen nem viszem őket New Yorkból Londonba egy kétnapos forgatásra. Az túl sok lenne, bár a gyerekeim imádnak utazni”.

Naomi Campbell kései anyasága miatt fél a jövőtől

Campbell az örömei mellett azt is elmondta, hogy fél a jövőtől.

 „A gyermekeim jelentenek nekem mindent. Félek a jövőtől. Egy jobb világot remélek számukra, hiszen ők ketten 110 százalékban az elsők az életemben. Ott akarok lenni az első iskolai napjukon” beszélt a volt szupermodell aggodalmairól.

Hozzátette, hogy boldog, hogy egyedülálló anya, és sajnálja, hogy a fiatal nők azért nem akarnak gyereket vállalni, mert túl nagy áldozatnak tartják: „Én azt mondom, majd meggondolod magad, anyuka akarsz majd lenni. Megértem, hogy anyagilag nehéz. De az anyukámnak nem volt semmije, és mégis megoldotta. Megéri, mert az egész annyira csodálatos” — mondta el a véleményét Campbell.

Naomi Campbell tudja, miről beszél, már bábja, hogy nem jött rá hamarabb, hogy az anyasághoz csak önmagára van szüksége. Korábban maga sem mert gyerekeket vállalni, mert nem volt megfelelő apajelöltje, ott volt a szupermodell karrierje, folyton tologatta a családalapítást. Ám az elmúlt években megfogadta saját tanácsát, s korából adódóan ugyan béranya segítségével, de két év különbséggel megszületett két gyermeke, akik saját bevallása szerint beragyogják az életét. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.