Tom Brady a születésnapján hagyományt teremt: félmeztelen szelfivel borzolja a női kedélyeket

Netflix Is A Joke Fest's "The Greatest Roast Of All Time: Tom Brady"
Getty Images/Netflix Is A Joke Fest's "The Greatest Roast Of All Time: Tom Brady" - Monica Schipper
születésnap Szexi fotó szelfi Tom Brady
Az NFL egykori irányítója szombaton ünnepelte 47. születésnapját, melynek kapcsán több fotót is posztolt a közösségi médiába. Tom Brady új születésnapi hagyományként vezette fel a galériát, amelynek utolsó, félemztelen fotójával nők ezreinek okozott örömet.

Instagram-történetéhez az NFL egykori irányítója azt írta: „Születésnapi szelfi, új hagyomány! Természetesen csakis a számadási kötelezettség miatt”. Azóta Tom Brady sztorija már eltűnt, mivel letelt a 24 óra, amíg látható volt, de nem hagyta elveszni az értékes, női szíveket még mindig megdobogtató fotót, egy galériányi fotó utolsó darabjaként továbbra is láthatja az önmagáról készített félmeztelen fotót mind a 15 millió követője.

tom brady
Tom Brady
Forrás: Getty Images/Memphis Showboats v Michigan Panthers

A Super Bowl bajnoka a galériában több családi pillanatot is megosztott.

„Az elveszett akták a 46-ról! Milyen különleges év ezekkel a gyönyörű gyerekekkel, a legjobb családdal és barátokkal, akiket bárki kívánhatna, és mindannyiótokkal! Igyunk arra, hogy 47. legyen az eddigi legjobb évünk...” - írta a poszthoz Tom Brady.

Tom Brady a húgát is köszöntötte

Brady posztjában ugyan nem látható, de a történetében a húgának, Julie-nak is üzent egy régi fotóval, ugyanis kettejüknek közös a születésnapjuk.

„A mai a legfontosabb születésnap!” — írta Brady az Instagram-storyban a kiemelt kép fölé.

A 47 évesen is irigylésreméltóan sportos Brady a születésnapját a 11 éves lányával, Viviannal ünnepelte, aki lufikkal köszöntötte apját. Róla Tom Brady azt írta: „a legjobb születésnapi ajándék”.

A posztban szereplő születésnapi fotók között az elmúlt egy év képei láthatóak, amelyeken Brady, Vivian és 14 és 16 éves fiai, Jack és Benjamin együtt élvezik a közös időt. A két kisebbik gyerek édesanyja az NFL-sztár volt felesége, Gisele Bündchen, a legidősebb fiú édesanyja Bridget Moynahan.

A galéria utolsó darabja, a félmeztelen fotó nem mindenkinek a tetszését nyerte el, volt, aki feleslegesnek ítélte, de a hölgyrajongók helyreigazították a kommentelő urat: szerintük nemcsak szükség volt rá, de még több kellene belőle. 

Érdekes, hogy Books Nader, akiről nemrég azt pletykálták, hogy ő Tom Brady új barátnője, és többször látták őket randizni is, nem küldött születésnapi jókívánságot állítólagos barátjának, legalábbis nyilvánosan, a közösségi médián keresztül biztosan nem.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.