Egyetlen barátja sincs Tom Cruise-nak: „Magányos fickó"

Tom Cruise, Wimbledon 2024
AFP - AFP
munkamániás magány barátok Tom Cruise
A színész csak a munkájának él. Tom Cruise azért maradt barátok nélkül, mert a karrierjén kívül semmi nem érdekli őt igazán.

Tom Cruise habár mostanában gyakrabban mutatkozik sztárok társaságában, igazából nem egy társasági ember. Egy bennfentes szerint őt csak a munka érdekli.

Tom Cruise
Tom Cruise nem barátkozik
Forrás: Getty Images/Mike Coppola

Tom Cruise barátok nélkül maradt

A színészt idén nyáron láthattuk Taylor Swift koncertjén a VIP-páholyban A-listás sztárokkal mulatni, ami egy ritka alkalom volt. Egyrészt ilyen felszabadultnak sem mostanában láthattuk őt, másrészt úgy egyáltalán más celebek társaságában sem gyakran mutatkozik. Ez egy bennfentes szerint nem véletlen. Tom Cruise nem vált hirtelen társaságkedvelő emberré, ő leginkább csak azt teszi, ami a legjobban szolgálja az érdekeit. Ő az az ember, akit csak a munkája és a karrierje érdekel.

A bennfentes szerint kevés valódi barátja van, ha van egyáltalán. Kimerítő tempót diktál magának a 16 órás munkanapokkal, amelyek miatt komoly kiégés veszélye fenyegeti. A forrás, akinek a közelmúltban szoros munkakapcsolata volt a 62 éves Tommal, azt mondja: „Legyünk őszinték, Tom az üzletnek él, a célja, hogy globális filmsztár maradjon, és ez nem 'munka' számára, ezt csinálja 0-24-ben, vagyis ez az életmódja." Tom szinte megállás nélkül dolgozik azóta, hogy hírnevet szerzett magának, olyan, mintha folyamatosan attól rettegne, amint megáll, semmissé válik minden, amit eddig elért. Munkamániássá vált az évtizedek alatt, ami idén nyáron fokozódott, amikor elkezdte a Mission: Impossible 8 forgatását

Csak azért barátkozik a mogulokkal és más A-listás személyiségekkel, hogy előmozdítsa a filmes ambícióit, 

és elég egyértelmű, ha hosszabb időt töltesz vele, hogy magányos fickó, és szívesebben forgatna egy hatalmas kaszkadőrmutatványt, minthogy úgy tegyen, mint aki szeret kikapcsolódni."

Tom Cruise munkamorálja elképesztő, hiszen karrierje során körülbelól 50 filmben szerepelt, és semmi jelét nem mutatja annak, hogy lassítani szeretne. 

Még nyaralni sem megy soha anélkül, hogy annak ne lenne valamilyen köze a munkához, 

például helyszíni felderítés vagy elvonul, hogy elolvasson egy rakás forgatókönyvet és megnézzen különböző filmeket" - mondja a forrás. „Az ember legszívesebben azt mondaná a fickónak, hogy 'Legyen már életed!', de egy olyan erős akaratú ember esetében, mint Tom, ez sosem működne." A veszélyes mutatványokat is ő hajtja végre, ami miatt sokan aggódnak érte, de őt ez egy cseppet sem érdekli. „Csak a legvégső esetben fog lassítani és normálisan viselkedni, és csak akkor, amikor már nagyon öreg lesz, ez a jóslatom" - teszi hozzá a forrás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.