Billie Eilish legújabb bikinis fotója lángra lobbantotta a rajongókat

Billie Eilish Arrives In Tokyo
WireImage/Billie Eilish Arrives In Tokyo - Jun Sato
fürdőruha Billie Eilish Bikini
A fiatal énekesnő ismét felkeltette a rajongók figyelmét legfrissebb Instagram-posztjával. Billie Eilish egy sor fotót osztott meg a közösségi médiában, köztük egy képet, amelyen egy nő egy bézs színű bikiniben látható egy jakuzziban. Bár nem világos, hogy valóban ő szerepel-e a képen, a rajongók azonnal megőrültek, és azt hitték, hogy a híres énekesnő látható a fotón.

Billie Eilish posztjának szövege csak annyit tartalmazott: „some old” (régi dolgok). A képen a nő arca nem látható, mivel a fejét hátrahajtja, miközben a jakuzziban üldögél. A rajongók csak egy hatalmas sárkány tetoválást láthattak, amely combtól a csípőig terjed.

Billie Eilish
Billie Eilish ritka fotót osztott meg a közösségi oldalán
Forrás: Getty Images for LA28

Billie Eilish ritka fotót osztott meg a közösségi oldalán

Billie Eilish ritkán oszt meg magáról olyan fotókat, amelyen lenge ruhában, vagy éppen bikiniben látható, kivéve egy 2020 januári hawaii utat, amelyről szintén posztolt. Bár azok a képek nem voltak provokatívak, a rajongók kritizálták őt a sokat mutató fotók miatt.

Billie Eilish sokat küzdött azért, hogy elfogadja magát
Forrás: Instagram/Billie Eilish

„Láttam olyan kommenteket, mint ‘Hogy merészeli ezt viselni, miközben arról beszél, hogy nem akarják tárgyiasítani?”emlékezett vissza Billie egy áprilisi Dazed magazinnal készült interjúban.

Volt olyan komment, hogy ‘Nem szeretem őt többé, mert amint betöltötte a 18-at, egy k*rva lett.’ Olyan, mintha sosem nyerhetnék.

Billie Eilish sokat küzdött azért, hogy elfogadja magát

Billie Eilish az évek során nyíltan beszélt a testképével és önbecsülésével kapcsolatos problémáiról. A Grammy-díjas énekesnő elmondta, hogy tavaly egy olyan időszakot élt át, amikor meztelenül nézett a tükörbe, és nem ismerte fel a testét, mivel régóta nem látta. „Azt kérdeztem magamtól: ‘Kié ez a test?’” 

Eilish az érzéseit egy évvel később is megerősítette, amikor a Vogue-nak részletesebben beszélt a testével való küzdelmes kapcsolatáról. „A serdülőkoromban, amikor utáltam magam, rengeteg dühömet a testem felé irányítottam, és arra, hogy mennyi fájdalmat okozott, és mennyit veszítettem emiatt” – mondta az idei év elején. „Úgy éreztem, hogy a testem évekig manipulált engem.”

Billie Eilish megdöbbentő vallomása: az összes barátját elvesztette, amikor befutott

Billie Eilish őszintén mesélt életének azon időszakáról, amikor világszinten ismert lett: nagyon boldog volt, hogy a sok munka meghozta a gyümölcsét, azonban a sok jó rosszal is párosult, ugyanis a barátai egyik napról a másikra elengedték a kezét.

Az összes barátomat elveszítettem, amikor híres lettem. Hirtelen ismertté váltam, és senkivel nem tudtam azonosulni. Elég kemény volt. Nehezen dolgoztam fel

- mondta, majd hozzátette:

Elérkeztünk a 20. szülinapomhoz és emlékszem, amikor körbenéztem, csak olyan emberek vettek körül, akiket alkalmaztam. Mind 15 évvel vagy még többel idősebbek voltak nálam.


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.