Bridgerton 4: a forgatás elkezdődött, itt vannak az első képek a főszereplőkről

sorozat Bridgerton Luke Thompson Yerin Ha
A tündérmese hivatalosan is elkezdődött, már forog a Bridgerton negyedik évada Angliában. Az új részek Benedict Bridgerton és Sophie Baek szerelmi történetét mutatják be.

A Bridgerton negyedik évadának főszereplője Benedict Bridgerton lesz, aki beleszeret a tragikus sorsú Sophie Baekbe. A Netflix nyilvánosságra hozta az első hivatalos fotókat a főszereplőkről, varázslatos képeken láthatjuk, ahogy Yerin Ha és Luke Thompson megteszik első lépéseiket a közös munka útján.

Yerin Ha és Luke Thompson, Bridgerton 4. évad
A Bridgerton 4. évadának főszereplői: Yerin Ha és Luke Thompson
Forrás: Netflix

„Ami a 4. évadban feltűnő, az a küzdelem. Egy igazi, régimódi tündérmese mutatja meg két különböző világ valóságát” - mondta Thompson a Tudumnak az első fogatási nap végén. „Egyszerre tartod a kezedben a romantikát és a valóságot."

Benedict karaktere, aki eddig a báltermek sarkában bujdosott, most előlép, és készen áll az igaz szerelemre. A 4. évadban a kapós Bridgerton fiú eleinte úgy ismeri csak szíve választottját, mint a „hölgy ezüstben". A Sophie-t alakító Yerin Ha Thompson mellett készült a forgatásra, az együtt töltött időt „játékosnak és felszabadítónak" írta le.  A páros először egy vacsora során találkozott Jess Brownell showrunner otthonában.

„Emlékszem, Luke tárt karokkal állt ott, készen állt egy ölelésre” - meséli Ha. „Ez volt az a pillanat, amikor azt gondoltam: 'Á, oké, most már nem kell stresszelnem az apróságokon. Csak a vele való kapcsolatra kell koncentrálnom." Hozzátette, nagyon izgatott, mert rengeteg váratlan fordulat lesz a negyedik évadban. „Ami Sophie-hoz vonzott, az az volt, hogy egész életében akadályokat kell leküzdenie” - mondja Ha. „Legyen ez társadalmi státusz miatti harc, vagy az, hogy megpróbálja elrejteni az érzéseit Benedict elől.”  

Új szereplők is érkeznek a Bridgerton 4. évadába

Ahogy az előző évadokban, úgy most is számíthatunk néhány új szereplőre, akik a Bridgerton báltermében pörögnek majd. Ők a következők:

  • Lady Araminta Gun, akit Katie Leung alakít. Az asszony kétszer házasodott és kétszer özvegyült meg. Araminta két lánya is debütál a báli szezonban, és érzi a nyomást, hogy legalább az egyik lányát férjhez adja. Araminta nagyon igényes hölgy, de nyers is. Nem reagál jól, ha bármi - vagy bárki - veszélyezteti a társadalmi rangját.
  • Rosamund Li, akit Michelle Mao alakít. Gyönyörű, hiú és minidig az anyja kedvében akar járni - Rosamund Araminta legidősebb lánya és legdrágább kincse. A lány természetesen Benedictet veszi célba, és akárcsak az anyja, ő is eltökélte, hogy megszerzi, amit akar.
  • Posy Li, akit Isabella Wei alakít. Rosamund fiatalabb, kedvesebb húga szintén a báli szezon újonca, de Araminta ritkán helyezi reflektorfénybe második gyermekét. Posyt túlságosan barátságos viselkedése miatt gyakran a szájára veszi a közösség.

A Bridgerton 8 epizódból álló 4. évadának hivatalosan is bejelentett szereplőgárdája a következő:

Luke Thompson (Benedict Bridgerton)
Yerin Ha (Sophie Baek) 
Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) 
Victor Alli (John Stirling)
Adjoa Andoh (Lady Danbury)
Julie Andrews (Lady Whistledown)
Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley)
Masali Baduza (Michaela Stirling)
Nicola Coughlan (Penelope Bridgerton)
Hannah Dodd (Francesca Stirling)
Daniel Francis (Lord Marcus Anderson)
Ruth Gemmell (Violet Bridgerton)
Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton)
Martins Imhangbe (Will Mondrich)
Claudia Jessie (Eloise Bridgerton)
Katie Leung (Lady Araminta Gun)
Luke Newton (Colin Bridgerton)
Michelle Mao (Rosamund Li)
Emma Naomi (Alice Mondrich)
Golda Rosheuvel (Charlotte királynő)
Hugh Sachs (Brimsley)
Will Tilston (Gregory Bridgerton) 
Polly Walker (Portia Featherington) 
Isabella Wei (Posy Li)
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.