Bridgerton 4. évad: lesznek változások, amikhez hozzá kell szoknunk

Netflix Bridgerton sorozat
A Netflix-sikersorozatának negyedik évada Benedict körül forog, ennyit már biztosan tudunk. Pár napja hivatalosan is leleplezték a női főszereplőt, Jess Brownell showrunner pedig további részleteket is elárult.

Most, hogy a Bridgerton 3. évada körüli felhajtás lecsengett, nyugodtan koncentrálhatunk a 4. évadra, melynek középpontjában a második fiú, Benedict Bridgerton (Luke Thompson) áll. Bár idősebb és fiatalabb testvérei is boldog házasságban élnek már, Benedict nem akart megállapodni - eddig. Kapcsolata Lady Tilley Arnolddal és Paul Suarezzel megmutatta, hogy a fiatal férfi nyitott a különböző romantikus élményekre, ám egy álarcosbálon egy fiatal hölgy nem várt érzéseket ébreszt fel benne.

Luke Thompson, Benedict Bridgerton
Benedict Bridgerton lesz a negyedik évad főszereplője
Forrás: https://www.instagram.com/luketroom/

Mikor jelenik meg a Bridgerton 4. évada?

Jess Brownell showrunner a Hollywood Reporternek elárulta, milyen ütemben folynak a munkálatok.

„Azon dolgozunk, hogy az új részek gyorsabban megjelenjenek, de a forgatás nyolc hónapig tart, utána mindent meg kell vágni és szinkronizálni az összes nyelvre" - mondta, hozzátette, az írás is sok időt vesz igénybe. „Átlagosan két évig dolgozunk egy évadon." Ez azt jelenti, hogy az új epizódok csak 2026-ban lesznek elérhetőek.

Fel kell készülnünk pár változásra

Először is - ahogy Jess Brownell egy korábbi interjúban elárulta - az új évad most először nem tavasszal, hanem ősszel fog megjelenni.

„A Bridgertonban az örök tavaszban élünk, de ezúttal az ősz gondolatával játszunk."

Ez nemcsak a helyszínt, hanem a szereplők ruháit is megváltoztatja. A világos pasztellszínek helyett a meleg, őszi árnyalatok dominálnak majd. Ennek a döntésnek egyébként gyakorlati oka is van, hiszen a forgatás ősszel zajlik majd.

Az új teaserben már Yerin Ha is látható

Bár viszonylag hamar kiderült, hogy a 29 éves ausztrál színésznő, Yerin Ha fogja játszani Benedict szerelmét, a Netflix nem hagyta ki az alkalmat, hogy ezt hivatalosan is megerősítse egy új teaserrel. A színésznő egy ruhákkal teli állvány mellett látható, vélhetően az új évad jelmezeit vizsgálgatja, majd egyszer csak szembefordul a kamerával. A felvétel ezzel a címmel jelent meg a megosztókon: Egy új Bridgerton-főszereplő lelepleződött.

A sorozat negyedik évada Julia Quinn harmadik Bridgerton-regényén alapul. Így már tudjuk, hogy Benedict szerelmét Sophie Beckettnek hívják. Nemes édesapja sosem ismerte el, így egyszerű szobalányként élt a férfi házában.

Yerin Ha Sydneyből származik, de már ismerhetjük a Halo című sorozatból, és szerepelt a Bad Behaviour című alkotásban is, valamint a Sissycímű horrorfilmben. Legközelebb az HBO a Dune: Prophecy című sorozatában láthatjuk, amely novemberben kerül adásba a streameren. A Bridgerton főszerepe kétségkívül élete eddigi legnagyobb lehetősége.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.