Határozatlan időre visszavonul a Foo Fighters Dave Grohl botránya miatt

Foo Fighters Perform at London Stadium
Kevin Mazur/Getty Images for Foo/Foo Fighters Perform at London Stadium - Kevin Mazur
bejelentés foo fighters Dave Grohl
A rockvilágot is sokkolta a hír, amikor kiderült, hogy Dave Grohlnak házasságon kívül született gyereke. A Foo Figthers frontemberének bejelentése után a zenekar állítólag határozatlan időre visszavonul.

A Foo Fighters frontembere, aki 2003 óta él házasságban Jordyn Blum színésznővel és filmproducerrel, három közös gyermeke után házasságon kívül született kislánya. Grohl azonban nem adta fel, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze családja bizalmát. Ez azonban komoly áldozatokat követel, mivel a Foo Fighters háttérbe szorul, amíg Grohl rendezi személyes életét.

Foo Fighters, Dave Grohl
Határozatlan időre visszavonul a Foo Fighters Dave Grohl magánéleti botránya miatt
Forrás: WireImage

Határozatlan időre visszavonul a Foo Fighters

A zenekar nemrég három nappal a fellépés előtt lemondta a Soundside Music Festivalon való szereplését Bridgeportban, Connecticutban. A Foo Fighters vasárnap estére volt beütemezve, de csütörtökön bejelentették, hogy nem vesznek részt a rendezvényen. A közlemény így hangzott: „A Foo Fighters nem fog fellépni a hétvégi Soundside Music Festivalon. Kérjük, tájékozódjon a fesztivál weboldalán további információkért.”

Úgy tűnik, ez lett volna a zenekar utolsó fellépése egy darabig, ha megvalósult volna, ugyanis egy forrás szerint a zenekar határozatlan időre visszavonul. 

A zenekarnak időre van szüksége, hogy a családjaikkal lehessenek és újra összeszedjék magukat

 – nyilatkozta egy bennfentes. Az informátor hozzátette: 

Az elmúlt évek viharosak voltak számukra: elvesztették legjobb barátjukat, Taylor Hawkins dobost, Dave édesanyja meghalt, most pedig megszületett az új gyermeke. Dave otthon akar lenni, és visszanyerni a családja bizalmát.

A zenekar köreiből érkező hírek szerint a szünet a legjobb döntés „kollektívan” a csapat számára.

Dave Grohl feleségét kedves és csodálatos nőnek írják le, aki tudta, hogy megcsalják, csak „nem hitte, hogy ennyire”

Jordyn Blum barátainak egyike azt állítja, hogy „Jordyn egy kedves, csodálatos nő”, aki talán nem volt tisztában azzal, hogy a férfi milyen szinten lép félre, de az biztosan nem lepte meg, hogy Dave Grohl megcsalta őt. Egy biztosnak látszik, hogy ezzel a lépésével a zenész nagy eséllyel a 21 éve tartó házasságát tette tönkre, bár a babahír bejelentésekor azt írta: 

„Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat".

Ennek ellentmondani látszik az a pletyka, miszerint a Foo Fighters frontembere, mielőtt bejelentette, hogy balkézről született gyereke, válóperes ügyvédet fogadott. Ugyan a zenész a szóbeszédre nem reagált, a hírt nem erősítette meg, de ahogy mondani szokás, nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.