Kínos: Janet Jackson a néhai Erzsébet királynő előtt is villantott

kellemetlen II. Erzsébet királynő Janet Jackson
A Super Bowl félidei műsorában villantott hatalmasat a popsztár, és bár erről híresült el, nem ez volt az egyetlen. Janet Jackson a néhai Erzsébet királynő előtt is nagyon kínos helyzetbe került.

Janet Jackson és Justin Timberlake közös fellépése a 2004-es Super Bowl félidei műsorában hírhedté vált, hiszen az énekes letépte Janet felsőjét, és élő műsorban villant ki az énekesnő melle. Nem ez volt azonban az egyetlen kínos incidens, ami a sztárral történt, ugyanis a néha Erzsébet királynő előtt is meglehetősen kellemetlen helyzetbe került.

Janet Jackson
Janet Jackson Erzsébet királynő előtt is villantott
Forrás: Getty Images

Janet Jackson villantott a néhai Erzsébet királynő előtt

Hatalmas megtiszteltetés bármelyik hírességnek, ha valamelyik uralkodó előtt léphetnek fel. Janet Jackson is így érzett akkor, amikor felléphetett a néhai II. Erzsébet királynő előtt. Hamar kínossá vált azonban a szituáció, mert az énekesnő általá viselt egyik ruhadarab nem bírta a nyomást... Janet Jackson a Rhythm Nation című számot adta elő, ugyanabban a katonai stílusú ruhában, amiben a hírességek sétányán is pózolt akkor, amikor csillagot kapott.

Janet Jackson
Janet Jackson ebben a ruhában lépett fel II. Erzsébet királynő előtt
Forrás: Getty Images

A szám közben az énekesnő a koreográfia részeként leggugolt, amikor egy hasadást érzett. A nadrágja szétrepedt a fenekén, felfedve ezzel Janet hátsóját. „Az angol királynő előtt léptem fel, a Rhythm Nationt adtam elő, és persze, amint leguggoltam, a nadrágom felhasadt a fenék varratánál" - mondta a brit Vogue-nak. Janet ekkor még reménykedett, hogy nem akkora a baj, de hamar érezni kezdte, hogy túlságosan jól szellőzik hátul a nadrágja. „Nem tudtam elhinni, hogy ez történt" - mondta. „Aztán megéreztem hátul a fuvallatot, így már biztos voltam benne, hogy ez tényleg megtörtént" - folytatta az énekesnő. Abban biztos volt, hogy bármi is történjék, a királynő nem láthatja a hátsóját, ezért előadás közben módosította folyamatosan a koreográfiát, hogy ne kelljen hátat fordítania a királynőnek. 

Természetesen nem Janet az egyetlen, akivel előfordult, hogy előadás közben érte valamilyen baleset. Óhatatlanul megtörténik ez időről időre az olyan sztárokkal, akik sokszor lépnek fel, és szinte mindig a világ szeme előtt. Persze nem feltétlenül kell a színapdon állni ahhoz, hogy ilyesmi előforduljon a hírességekkel, Madonna nemrég a vörös szőnyegen esett majdnem hatalmasat. Madonnát letessékelték a vörös szőnyegről, mert az időben érkező, szuperelegáns Beyoncéval ellentétben elkésett, így miatta csúszott a bemutató, szóval a meglepetéstől, vagy a feszengéstől megbotlott. Íme, az esetről készült videó.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.