Hírességek, akik negyven felett szültek: Osvárt Andrea 45 évesen gyermeket vár

terhesség és aranyér
Shutterstock/Copyright (c) 2024 Prostock-studio/Shutterstock. No use without permission. - Prostock-studio
Osvárt Andrea terhesség Tornóczky Anita
A színésznő cuki fotóval tette közzé: babát vár. Osvárt Andrea 45 éves, de az, hogy valaki negyven felett szül, ma már szinte természetes. Hírességek, akik a negyedik X felett szültek.

Osvárt Andrea a napokban jelentette be: 45 évesen gyermeket vár. A színésznő cuki fotóval jelentette be az örömhírt. De nem ő az egyetlen, aki negyven felett vállalkozik az anyaságra.

Osvárt Andrea
Osvárt Andrea babát vár 
Forrás: Getty Images

Osvárt Andrea babát vár: hírességek, akik negyven felett szültek

Egyre nagyobb trend negyven felett szülni, a karrierjük csúcsán lévő hírességek nem ritkán döntenek úgy, hogy csak negyven felett alapítanak családot. Osvárt Andrea közösségi oldalán megjelent posztjához csak annyit írt: 

Sosem voltam boldogabb...

Tornóczky Anita  45 évesen várandós

Tornóczky Anita június közepén tette közzé az első pocakos fotót. Sokáig diszkrét képeken rejtegette titkát, de most már tudjuk, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

 

Fehér Anna 54 évesen szülte kisfiát, Barnabást

A Szomszédok című sorozat egykori Almája ötven felett döntött úgy, hogy gyermeket szeretne. 54 éves volt, amikor állapotos lett, kisfia, Barnabás már 13 éves. 

Fehér Anna 54 évesen szülte fiát
Forrás: Mediaworks archív

Halle Berry 41 évesen szült először

Halle Berry Oscar-díjas színésznő 41 évesen vált először anyává, amikor 2008-ban megszületett lánya, Nahla. Majd 47 évesen, 2013-ban újra szült, amikor világra hozta fiát, Maceót. 

Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Union" - Arrivals
Halle Berry 41 évesen lett anya
Forrás: FilmMagic/Los Angeles Premiere Of Netflix's 

Berry korábban nyilatkozta, hogy soha nem gondolta volna, hogy ebben a korban még gyermeket fog vállalni, és meglepetésként érte a második terhessége. A színésznő példája azt mutatja, hogy a késői anyaság nemcsak lehetséges, hanem nagyszerű élmény is lehet.

Nicole Kidman 

Nicole Kidman, az Oscar-díjas ausztrál színésznő és férje, Keith Urban első közös gyermeküket, Sunday Rose-t 41 évesen, 2008-ban hozta világra.

Nicole Kidman
Nicole Kidman 41 évesen hozta világra Sunday Rose-t
Forrás: AFP

Kidman nyíltan beszélt arról, hogy nehézségei voltak a teherbeeséssel, de sosem adta fel a reményt, hogy egy napon saját gyermeke lesz. Nicole Kidman története azt mutatja, hogy negyven felett is valóra válhat az anyaság álma.

Susan Sarandon

Susan Sarandon, a világhírű színésznő három gyermek édesanyja, és két legkisebb gyermekét 40 éves kora után hozta világra. Második gyermeke, Jack Henry 1989-ben született, amikor Sarandon 43 éves volt, harmadik gyermeke, Miles pedig 1992-ben, 46 éves korában jött a világra.

Susan Sarandon 42, illetve 45 évesen szülte két gyermekét, Jacket és Milest
Forrás: Arrivals/Group/L. Cohen

Sarandon mindig is híres volt erős női karakterek megformálásáról, és magánélete is tükrözi ezt a függetlenséget és bátorságot.

Janet Jackson a rekorder

Az ikonikus énekesnő, Janet Jackson 2017-ben, 50 évesen hozta világra első gyermekét, Eissa Al Manát. 

Janet Jackson
Janet Jackson 50 évesen vált anyává
Forrás: Northfoto

Jackson hosszú éveken át építette karrierjét, és bár a magánéletéről keveset árult el a nyilvánosságnak, bejelentése arról, hogy anyává vált, meglepetést okozott rajongói körében. Janet Jackson története inspirációt nyújt azoknak a nőknek, akik későbbi életükben szeretnének gyermeket vállalni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.