Jason Momoa sötét időszakáról vallott: „Éheztünk a Trónok harca után"

"Aquaman and the Lost Kingdom" Photocall, Jason Momoa
Eamonn M. McCormack - Eamonn M. McCormack
hírnév éhezés trónok harca Jason Momoa
A színész ma már nem panaszkodhat, legalábbis ami a munkákat illeti, de volt idő, amikor nélkülözniük kellett. Jason Momoa bevallotta, a Trónok harca után éheztek.

Jason Momoa eddigi pályafutása során olyan sikerfilmekben szerepelt, mint az Aquaman, vagy éppen a Dűne, a világ azonban a Trónok harcában ismerte meg, hiába szerepelt sok évvel azelőtt még a Baywatch-ban is... A nagyívű fantasysorozatban rövid ideig játszott ugyan, de karakterét nem felejtették el az emberek. Khal Drogo mindenki emlékezetében megmaradt, de hiába hozott ez a szerep számára hatalmas ismertséget, a munkák a Trónok harca után nem akartak összejönni a sztárnak. 

Jason Momoa Khal Drogóként a Trónok harca című sorozatban
Jason Momoa Khal Drogóként a Trónok harca című sorozatban 
Forrás: HBO

Jason Momoa és családja éhezett a Trónok harca után

Több hírességgel is előfordult már, hogy az egész világ ünnepelte egy-egy alakításáért, és mindenki azt hitte, hogy a hatalmas siker után nem lehetnek gondjai, eközben ő viszont az aprókat számolgatta. Így járt Jason Momoa is, aki ugyan a Trónok harcában nyújtott alakításával világhírnevet szerzett, ez a bankszámláján nem látszódott meg. Hiába rajongtak érte milliók, abból nem lehet jóllakni. A sorozatban Khal Drogo karakterét alakított a sztár, aki csak az első évadban volt ugyan benne, de mindenkiben mély nyomott hagyott. Legalábbis a Trónok harca rajongóiban mindenképp, az ajtókat azonban nem nyitotta meg Jason Momoa előtt ez a siker, legalábbis nem azonnal.

Jason Momoa Khal Drogóként a Trónok harca című sorozatban
Jason Momoa és Emilia Clarke a Trónok harca című sorozatban
Forrás: HBO

A sztár bevallotta, hogy karaktere halálával munkanélkülivé vált. „Éheztünk a Trónok harca után" - árulta el Momoa. „Nem kaptam munkát. Nagyon nagy kihívás, amikor gyerekeid vannak, és teljesen eladósodsz" - árulta el a sztár, aki akkoriban még együtt volt gyerekei édesanyjával, Lisa Bonet színésznővel. Szerencsére azonban a válság a következő években enyhülni látszott, mostanra pedig már egyáltalán nem panaszkodhat, és nem is teszi. Miután megkapta az Aquaman szerepét, már nem voltak anyagi gondjai. Azóta pedig olyan filmekben is játszott, mint a Dűne. Mostanra a becsült vagyona 40 millió dollár körül van, vagyis már egyáltalán nem kell aggódnia a számlák miatt.

A magánélete azonban már más kérdés. Élete szerelme volt gyerekei anyja, Lisa Bonet, azonban a sztárpár házassága nem tartott a sírig. 16 év és két közös gyerek után döntöttek a szakítás mellett. Azóta viszont már új társra talált a szexi színész, Adria Arjona Torres rabolta el a szívét.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.