Hiába a közös romantikázás, továbbra is válik Ben Affleck és Jennifer Lopez

Getty Images -
szerelem válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az egykori sztárpár együtt múlatta az időt, és ez sokakat összezavart. Kiderült azonban, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck nem változtattak terveiken, továbbra is válnak.

A válásuk bejelentését megelőző hónapokban egyáltalán nem lehetett együtt látni a sztárpárt, nem is lepett meg senkit, amikor Jennifer Lopez a második házasságuk évfordulóján beadta a papírokat. Mindenki azt hitte, hogy ezzel végleg lezárul a közös ügyük, de úgy tűnik, hogy mégis van folytatása a szappanoperának, ugyanis nemrég együtt látták őket és gyerekeiket. „Ben Affleck és Jennifer Lopez jelenleg a Beverly Hills Hotelben vannak, fogják egymás kezét és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál ülnek" - számolt be egy szemtanú a közös időtöltésükről. Sokakban ezek után jogosan merült fel a kérdés, hogy vajon akkor ismét együtt vannak-e, de Jennifer Lopez és Ben Affleck nem szolgál egyszerű válasszal, ugyanis annak ellenére, hogy csókolóztak és az énekesnő ismét viseli jegygyűrűjét állítólag a válásuk továbbra is zajlik...

Csúnya vége lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának
Jennifer Lopez és Ben Affleck még mindig válnak
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck nem melegedtek végleg össze

„Jennifer Lopez próbál barátságos lenni Bennel. A válás ügyében azonban továbbra is haladnak előre" - állítja egy bennfentes, ami azt jelenti, hogy nem gondolták meg magukat, a közösen eltöltött idő sem változtatott az eredeti terveiken. Az illető azt is tudni véli, hogyan igyekeznek rendezni a a pénzügyi kérdéseket. A pár ugyanis nem kötött házassági szerződést, ami azt jelenti, hogy a két év alatt megszerzett vagyonuk közösnek minősül, ami okozhat némi problémát, és sok bennfentes úgy gondolta, emiatt akár el is durvulhat a válási procedúra, de a legfrissebb információk szerint ilyesmire nem kell számítani. „A pénzügyi részleteket barátságosan dolgozzák ki" - mondta az informátor. „Egy válás sosem könnyű, de Jennifer nem akar önző lenni" - tette hozzá. 

Jennifer Lopez házat keres

A színésznő állítólag nagyon szeretne megvenni egy 55 millió dollár értékű Los Angeles-i kastélyt. Ami még ennél is érdekesebb, hogy a Jennifer Lopez által kiszemelt ingatlan közvetlenül Sean „Diddy” Combs birtoka mellett található. Az énekesnő állítólag mindent megtesz annak érdekében, hogy megegyezzen a 30 000 négyzetméteres birtok megvásárlásáról, amely a néhai BCBG alapító, Max Azria tulajdonában állt. Az Azria-birtok a Holmby Hills negyedben található, és májusban került fel az ingatlanpiacra. A kastély 14 hálószobával, üvegházzal, vendégházzal, hatalmas medencével és szaunával, házimozival és játékszobával rendelkezik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.