Vilmos herceg megalázta és lábtörlőként kezelte Katalin hercegnét

szakítás katalin hercegné brit királyi család Vilmos herceg
A brit trónörökös és felesége már akkor meghódították a világot, amikor oltár elé álltak, és népszerűségük egyre csak nő. Katalin hercegné betegsége minden bizonnyal még jobban összekovácsolta a házaspárt, de az ő szerelmükben is voltak hullámvölgyek.

Volt egy időszak, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné még egyetemista korukban szünetet tartottak a kapcsolatukban. Vilmos ez idő alatt más lányoknál kereste a boldogságot, Katalin pedig ezt nagyon megalázónak érezte. Azt mondta, a helyzet megsemmisítő volt, szerelme lábtörlődként kezelte, amikor más hölgyekkel múlatta az időt különböző klubokban.

Károly király, Vilmos herceg, Katalin hercegné
Károly király, Katalin hercegné és Vilmos herceg 2007-ben
Forrás: AFP

Vilmos herceg és Katalin hercegné állítólag 2004-ben, majd 2007-ben is szakítottak. A második alkalom pedig bennfentesek szerint teljesen kikésztette Katalint. A szakításokról mindössze egyszer beszéltek, az eljegyzési interjújuk során. Vilmos csak annyit mondott, hogy „meg kellett találniuk a saját útjukat” és „fel kellett nőniük”, további részleteket nem árult el.

A Mail on Sunday királyi tudósítója, Katie Nicholl azonban 2007-ben azt mondta, a szakítás komoly volt, nem csak egy kis szünet. Vilmos úgy érezte, hogy a szórakozás kiveszett a kapcsolatukból. Katalin ettől megsemmisült, és rendkívül megalázónak érezte, hogy a herceg más nőkkel szórakozik különböző éjszakai klubokban.

Katalin hercegné a sarkára állt

Katalin barátai akkoriban azt állították, hogy sokszor és hevesen veszekedett akkoriban. A hercegné egyik közeli ismerőse elmondta, hogy Kate figyelmeztette Vilmost a viselkedésére, és szokatlanul keményen beszélt vele.

Katalin azt mondta Vilmosnak, hogy rossz színben tünteti fel őt. Évek óta küzd azzal, hogy a lányok érdeklődnek a barátja iránt, és ezt egy ideig még humorosnak, sőt hízelgőnek is találta. De a férfi viselkedése után ultimátumot adott, és közölte, hogy ezzel a magatartással mindkettejük imidzsét rombolja. Megmondta neki, nem viseli el, hogy lábtörlőnek tekintse. A múltban mindig elengedte az ilyen dolgokat, de ez most nagyon zavarta.

Szavai nyilvánvalóan hatottak, és a pár hamarosan kibékült, alig három hónappal később már együtt látták őket. Három évvel később eljegyezték egymást, majd 2011-ben a Westminster apátságban egy pazar ceremónia keretében összeházasodtak. Három gyermekük van: György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.