Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya betört a filmiparba: Újabb nepo baby Hollywoodban?

"Jeanne du Barry" Screening & Opening Ceremony Red Carpet - The 76th Annual Cannes Film Festival
Getty Images/"Jeanne du Barry" Screening & Opening Ceremony Red Carpet - The 76th Annual Cannes Film Festival - Vittorio Zunino Celotto
nepo baby Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
A 21 éves fiatal tehetség a legendás rendező, Spike Lee által executive produced új rövidfilm főszereplője, és már most a figyelem középpontjába került. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya előtt fényes jövő áll.

Carys családja jól ismert a filmes világban; apja, Michael Douglas, és édesanyja, Catherine Zeta-Jones 24 éve házasok, és mindketten A-listás színészek. Carys a családjával együtt már több alkalommal mutatkozott a vörös szőnyegen, legutóbb a "America's Burning" dokumentumfilm premierjén jelent meg apjával és bátyjával. Carys idősebb bátyja, Cameron, szintén színész, aki a It Runs In The Family című filmben szerepelt apjával 2003-ban.

Michael Douglas
Michael Douglas lányával és fiával
Forrás: Getty Images

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya a filmiparban

Carys Douglas eddig a Shell című rövidfilmben és a Augustban dolgozott a rendező másodasszisztenseként. Legújabb filmje, a "F*ck That Guy", amely a PROOF Filmfesztiválra készül Los Angelesben, szintén Spike Lee executive produceri támogatásával készült. Ebben Carys főszereplőt játszik.

Carys büszkén osztotta meg a projekt során készült képeket és kulisszák mögötti fotókat, miközben lelkesen beszélt a filmfesztiválon való részvételről. Az Instagramon írta: „Néhány pillanat egy olyan projektről, amire nagyon büszke vagyok!! :)) A F*CK THAT GUY a @prooffilmfestival-ra érkezik Los Angelesbe, hogy október 18-20. között vetítsenek!!"

Carys apja figyelmeztette, hogy ha Hollywoodban szeretne dolgozni, mindig csak "a lánya" lesz, és a szakma nehézségeit is meg kell tapasztalnia. Catherine azonban hangsúlyozta, hogy a gyerekeik eltökéltek, és nem engedik, hogy ez a megjegyzés eltántorítsa őket álmuktól: „Sőt, az embernek még többet kell bizonyítania, de a gyerekeim így is azt mondják: 'Nem, sajnálom, mi még mindig szeretnénk csinálni.'"

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.