Véletlenül házasodott össze Winona Ryder és Keanu Reeves

Winona Ryder és Keanu Reeves véletlenül házasodtak össze
Getty Images - Michael Buckner
forgatás Keanu reeves házasság Winona Ryder
A két színész egy film forgatása során házasodtak össze, de mint kiderült, nemcsak a jelenet erejéig. Valódi pap adta össze őket, így Winona Ryder és Keanu Reeves véletlenül házasok lettek.

Winona Ryder és Keanu Reeves Bram Stoker Drakula című művének filmadaptációján dolgoztak együtt több mint 30 évvel ezelőtt, a horrort Francis Ford Coppola rendezte, és Gary Oldman játszotta benne a gonszt. A két sztár azóta is közel állnak egymáshoz, ami nem csoda, tekintve, hogy ennek a filmnek köszönhetően véletlenül összeházasodtak.

Winona Ryder és Keanu Reeves véletlenül házasodtak össze
Winona Ryder és Keanu Reeves véletlenül házasodtak össze
Forrás:  Getty Images

Véletlenül összeházasodott Winona Ryder és Keanu Reeves

Az egyik leghíresebb Drakula-film forgatásán sikerült véletlenül  valóságban is összeházasodnia a két sztárnak. A rendező, Francis Ford Coppola ugyanis egy igazi papot hívott a filmbéli karaktereik frigyének lebonyolításához, az illető pedig az egész szertartást levezényelte. „Valójában a Drakulában házasodtunk össze. Nem, Istenre esküszöm, hogy a valóságban is összeházasodtunk. Abban a jelenetben Francis egy igazi román papot használt" - mondta Winona Ryder egy interjúban. „Leforgattuk, és ő végicsinálta az egészet. Szóval, azt hiszem, házasok vagyunk" - tette hozzá a színésznő. Az információt később Keanu Reeves is megerősítette. „Winona szerint házasok vagyunk, Coppola szerint is, szóval azt hiszem, Isten színe előtt házasok vagyunk" - mondta a színész. 

Bár a pár a való életben sosem volt kapcsolatban, mégis férjnek és feleségnek hívják egymást. Miközben legújabb filmjét, a Beetlejuice Beetlejuice-t - az 1988-as Beetlejuice című horror/vígjáték folytatását - népszerűsítette, Winona Ryder így nyilatkozott: „A születésnapján mindig úgy köszöntöm, hogy 'boldog születésnapot férjem', ő pedig azt, hogy 'hé feleség, szeretlek'" - árulta el a színésznő.

Keanu Reeves kevesebb gázsival is megelégszik: sok pénzről mondott már le mások javára

Keanu Reeves ismert önzetlen természetéről, és arról, hogy általában nem úgy viselkedik, mint egy hollywoodi sztár. Közvetlen, földhozragadt és emberi, a rajongók pedig imádják ezekért a tulajdonságaiért persze amellett, hogy remek színésznek is tartják. Gázsijával sem foglalkozik túl sokat, az elmúlt években bizonyította, hogy a jó produkció és az, hogy általa tisztelt színészekkel játszhasson számára fontosabb, mint a sok pénz. A színész a Mátrix-filmekből származó egyéb jövedelmeiről például lemondott, hogy a speciális effekteket készítő csapatnak nagyobb költségvetése legyen, de a gyázsija egy nagy részét is elengedte már azért, hogy az általa tisztelt színésszel játszhasson.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.