Mit látsz a képen? A teszt a legnagyobb félelmeidről rántja le a leplet

személyiségtesz, teszt, félelmek
Shutterstock - GrAl
személyiségteszt önismeret félelem
Nagyon figyelj, hogy mit látsz meg először a képen, mert ez fogja meghatározni az eredményt! Ez a teszt a félelmeidről árulkodik.

A kép alapú személyiségtesztek nem a legpontosabb, legaprólékosabb elemzésre hivatottak, de mindenképp elindíthatnak bennünket egy olyan irányba, hogy többet tudjunk meg magunkról. Ez a kép például a legbelsőbb félelmeinkről árulkodik. Próbáld ki, hogy nálad működik-e!

személyiségtesz, teszt, félelmek
Személyiségteszt: félelmeidről árulkod az, amit először meglátsz a képen
Forrás: Shutterstock

Mit láttál meg először a képen? A legnagyobb félelmedről árulkodik a teszt. 

Ha a rágcsálót láttad meg először

A legnagyobb félelmed: a megaláztatás és a nevetségessé válás. Számodra az a legrosszabb, ami történhet veled, hogy szánalom és gúny tárgyává válsz. Talán többször történt meg veled életed során, hogy úgy érezted, megfosztanak az önbizalmadtól, vagy attól, hogy igazán értékesnek érezhesd magad. Emiatt bizalmatlan vagy és mindig arra törekszel, hogy független és önálló legyél. A segítségkérés számodra nem ismert fogalom. Folyton azon rágódsz, hogy elveszíted a kontrollt az életed felett – túl sok mindenért vállalsz a felelősséget. Ha így folytatod, összeroppansz. Nem szégyen elfogadni, ha valaki segítő kezet nyújt feléd.

Ne feledd: rajtad múlik, hogy mit hiszel el a külvilágnak. Ne hagyd, hogy mások szemüvegén keresztül ítéld meg azt, aki valójában vagy! Figyelj jobban a belső hangodra.

Ha az arcot láttad meg először

A legnagyobb félelmed: a magány. Rettegsz attól, hogy elveszíted azokat, akiket szeretsz, hiszen nélkülük el sem tudnád képzelni az életedet. Az esetek többségében jól boldogulsz egyedül is, de szükséged van arra, hogy tudd, mindig van kire támaszkodnod, ha rászorulsz. Nem az önállósággal van bajod, hanem folyton arra vágysz, hogy a szeretteid újra meg újra bizonyítsák: szeretnek és elfogadnak. Ezzel az elvárással azonban sokszor teher vagy a számukra. 

Amikor egyedül vagy és úgy érzed, megbénít a félelem, ne felejtsd el, hogy mennyire fontos az önszeretet, hiszen enélkül nem tudsz adni magadból és megélni az igazi, feltétel nélküli szeretet azokkal, akik igazán fontosak számodra.

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.