Stílusos és nőies: ez az 5 blézer az idei ősz must have darabja – Árakkal, lelőhelyekkel

őszi divat blézer stílus
A vénasszonyok nyara lassan a végéhez közeledik, és helyét átveszi a hűvös, ködös ősz, a maga varázslatos, de kiszámíthatatlan időjárásával. Ha ebben az átmeneti időben is szeretnél stílusos maradni, a blézer a maga sokoldalúságával az egyik legjobb választás. Mutatjuk hogyan viseld!

Semmi kétség, a blézer soha nem megy ki divatból. Az idei szezon trendjei a kényelem és a klasszikus fazonok körül forognak, amit kedved szerint megfűszerezhetsz számos extravagáns részlettel, kiegészítőkkel. Az ilyenkor uralkodó drámai tónusok és fazonok kétségtelenül ezúttal is uralják a divatot. Természetesen a fekete örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból, de nincs is elegánsabb egy teljesen hófehér blézernél, amely finom megjelenése miatt szinte megköveteli, hogy télen is megmutasd a nagyvilágnak. De egy bordó vagy kockás darab is remekül kombinálható szoknyával, farmerrel, de akár az ősz nagy kedvencével, egy kötött ruhával. Ismerd meg a legdivatosabbakat, és szerezz be te is legalább egyet magadnak őszre!

Blézer divat
Blézer divat: kerüld a túl sok szín egymásra halmozását
Forrás: Shutterstock

Blézer, az őszi divat egyik nélkülözhetetlen alapdarabja

Bármilyen meglepő, de a blézer éppúgy stíluseleme a megjelenésednek, mint a többi ruha, amit alatta viselsz. A hidegebb hónapokban ez az, amit először észre vesznek rajtad. Válassz olyan hosszúságú darabot, ami a testalkatodhoz a legjobban illik. Az idei szezonban a karcsúsított fazon mellett nagy teret hódítanak az oversize darabok, melyek kényelmesek, praktikusak és minden alakhoz jól illenek.

  • A barna az új fekete

A kora őszi divat egyik legelegánsabb és legnőiesebb viselete a barna blézer, amely már színéből és anyagából adódóan kifinomulttá és elbűvölővé varázsolja a megjelenésedet. Gyakorlatilag bármivel megállja a helyét: rohanó hétköznapokon rétegezheted kötött pulóverrel, de mellénnyel kombinálva ideális választás egy ünnepi alkalomra is. Kiválóan kombinálhatod a már meglévő alapdarabjaiddal, de feldobhatod az ősz legszebb kiegészítőivel is: bokacsizmával, bőrdzsekivel, rakott szoknyával. A mi személyes nagy kedvencünk a bonprix hosszított fazonú blézere.

Ár: 17.499 Ft
Forrás: bonprix.hu
  • Burgundi, a színek királynője

Ez a szín maga a nagybetűs elegancia, amelyről sohasem feledkezik meg a divat. A hűvös őszi hónapokban a nehéz kabátok alól kivillanó bordó részletek örök eleganciát sugároznak. A megfelelő színnel – pl. szürkével, kékkel, rózsaszínnel – kombinálva figyelemfelkeltő, a leghétköznapibb összeállítást is stílusossá varázsolja, és mindeközben úgy emeli ki viselője nőiességét, hogy nincs benne látványos ellentét, kirívó extravagancia, csak lágy színharmónia és kényelem. Pont, mint a Mohito bordó szépsége.

Ár: 17.995 Ft
Forrás: mohito.com

Nagymacskák a főszerepben

Idén ősszel úton-útfélen lenyűgöző nagyvadakkal találkozhatsz az üzletekben. A leopárdminta a szezon legdögösebb visszatérője, ami már önmagában is meglehetősen feltűnő, harsány és kirívó, éppen ezért nem árt csínján bánni vele, mert akár közönséges benyomást is kelthet. Az ennyire feltűnő mintákat érdemes színben hozzá közelebb álló darabokkal viselned, de nyugodtan megbolondíthatod egy feltűnő színű ékszerrel, övvel vagy táskával. Ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, válaszd az answear egyedi darabját.

Ár: 37.990 Ft
Forrás: answear.hu
  • Tweed anyagok bűvöletében

A finom tapintású kardigánok, az ölelni való puha pulóverek, az egyenes fazonú szoknyák és a lágy sziluetteket kölcsönző tweed blézerek ebben a szezonban sem mennek ki a divatból. A változékony időjárásban kifejezetten praktikus viseletnek bizonyulnak, remek alapját képezik a réteges öltözködésnek. Akár magas sarkú csizmával, mókaszínnel, vagy bakanccsal is párosíthatod őket. A színek terén ezúttal a föld színek visszafogott árnyalatai uralkodnak: barnák, bézsek, szürkék. Nálunk a tuti befutó ezen a téren a H&M texturált szövet blézere.

Ár: 15.995 Ft
Forrás: H&M 
  • Mindenre kell egy öv

Eddig sem volt elhanyagolva, sarokba dobva ez a klasszikus kiegészítő, de most igazán meghatározó eleme lesz az őszi divatnak. Legyen szó kötött ruháról, nadrágkosztümről, magas derekú nadrágról, sokoldalúan viselhető pliszírozott szoknyáról, vagy szövet blézerről, a derék hangsúlyozásával jóval nőiesebbé teheted a sziluettedet. Elég egy vastagabb öv, és máris formásabb az alakod. A táskák terén a nagy méretű az idei ősz nagy slágere, amibe szó szerint a fél életed belefér. Nem mellesleg, egy jól megválasztott, minőségi táskával megkoronázhatod az őszi öltözékedet. A nafy méretű bordó táskához például remekül illik a Sinsay kockás darabja.

Ár: 6.895 Ft
Forrás: sinsay.com

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.