Selena Gomez és Eva Longoria is megmutatta bájait: a cannes-i filmfesztivál legdögösebbjei voltak

WireImage -
dekoltázs Selena Gomez cannes-i filmfesztivál Eva Longoria
A cannes-i filmfesztiválon sok tündöklő sztárt csodálhattunk meg, de ketten kiemelkednek közülük. Selena Gomez és Eva Longoria voltak a legdögösebbek.

A cannes-i filmfesztiválon tündököl a sztárvilág krémje, és teszik ezt természetesen csodálatosabbnál csodálatosabb ruhákban. Mindenki azt szeretné, ha kifogástalan lenne a megjelenése a vörös szőnyegen, és habár ezt sokaknak sikerül elérni, emlékeztes nem mindenki lehet. Selena Gomez és Eva Longoria öltözékét azonban biztosan nem fogja senki elfeljeteni.

Eva Longoria és Selena Gomez
Selena Gomez és Eva Longoria csodásan festettek
Forrás: Getty Images

Selena Gomez és Eva Longoria a cannes-i filmfesztivál legdögösebbjei

Eva Longoria csak úgy szikrázott a rózsaszín Elie Saab Couture ruhájában a cannes-i filmfesztivál Kinds of Kindness premierjének vörös szőnyegén. A színésznő ámulatba ejtő alakját tökéletesen kiemelte a testéhez passzoló ruha, de természetesen a dekoltázsa volt az, amiről senki nem tudta levenni a szemét.

"Kinds Of Kindness" Red Carpet   - The 77th Annual Cannes Film Festival, Eva Longoria
Eva Longoria mindenkit elvarázsolt
Forrás: Getty Images

Selena Gomez - aki így reagált Justin Bieber apaságának hírére - is remekül választott, bámulatosan festett a fekete mellrésszel megtoldott, sötétkék ruhájában. Őt a a Hôtel Martinez lépcsőjén kapták lencsevégre.

Celebrity Sightings: Day 4 - The 77th Annual Cannes Film Festival Selena Gomez
Selena Gomez csodásan festett
Forrás: GC Images

Természetesen akadt még olyan színésznő, aki a dekoltázsával próbálta elvarázsolni az embereket: Emma Stone is mélyen kivágott ruhát viselt

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.