Jumpsuit, a régi-új trend: így viseld a nyáron

Beautiful,Trendy,Young,Woman,Model,Posing,With,Handbag,Wearing,Yellow
Shutterstock/Copyright (c) 2024 Rohappy/Shutterstock. - Rohappy
kánikula stílus outfit
A divatban folyton-folyvást visszatérnek azok a ruhák, amelyek egyszerre idézik fel a múlt ikonikus stílusait és hoznak frissességet a jelen trendjeibe. Ma, amikor a kényelem és a stílus egyre nagyobb szerepet kap, a jumpsuit újra reflektorfénybe került. Most összeszedtük, hogy hogyan is viselhetjük ezt a ruhadarabot.

A jumpsuitok, vagyis kezeslábasok, idén nyáron is visszatértek a divatba és nem véletlenül. Ez az egybeszabott ruhadarab egyaránt praktikus és stílusos, ráadásul rengetegféleképpen viselhető. Legyen szó egy könnyed nyári estéről, egy munkahelyi találkozóról vagy egy laza hétvégi programról, a jumpsuit mindig jó választás. Lássuk, hogyan érdemes hordani őket ebben a szezonban!

jumpsuit
A jumpsuit idén nyáron is visszatért a divatba
Forrás: Shutterstock

Jumpsuit-mánia:Válaszd ki a megfelelő anyagot

Nyáron különösen fontos, hogy a ruhadarab anyaga könnyű és légáteresztő legyen. A pamut, len és viszkóz jumpsuitok a legjobbak, mivel ezek az anyagok engedik lélegezni a bőrt és segítenek elkerülni a túlzott izzadást a meleg napokon. A selyem vagy szatén változatok is kiválóak lehetnek esti eseményekre.

Játék a színekkel és mintákkal

A nyár a színek és minták időszaka. A vibráló színek, mint a sárga, piros, kék vagy zöld, igazán feldobják a megjelenésedet. Ha a merész színek nem a kedvenceid, válassz pasztell árnyalatokat vagy neutrális színeket. A virágminták, geometriai formák és tropikus motívumok is nagy népszerűségnek örvendenek idén.

Különböző fazonok és szabások

A jumpsuitok sokféle szabásban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját testalkatának legmegfelelőbbet. A derékban szűkített, övvel ellátott változatok kiemelik a nőies vonalakat, míg a laza, bő szabások kényelmesek és lezserek. A rövidnadrágos jumpsuitok különösen praktikusak a forró napokra, míg a hosszú nadrágos változatok elegánsabbak lehetnek.

Kiegészítők: a stílusos részletek

A jumpsuitok önmagukban is mutatósak, de a megfelelő kiegészítőkkel még inkább kiemelhetők. Egy széles karimájú kalap, napszemüveg és egy stílusos szandál vagy papucs tökéletesen kiegészíti a nyári megjelenést. Az övek, különösen a széles bőr- vagy textilövek, szintén remekül passzolnak a jumpsuitokhoz és segítenek kiemelni a derekat.

Young,Happy,Smiling,Cute,Beautiful,Brunette,Traveler,Girl,With,Long
A jumpsuitok, vagyis kezeslábasok, idén nyáron is visszatértek a divatba és nem véletlenül. 
Forrás: Shutterstock

Rétegezés az esti hűvösben

Nyáron, amikor a nap már lement és az idő egy kicsit lehűl, egy könnyű dzseki vagy kardigán jól jöhet. A farmerdzseki például remek választás, mivel szinte minden jumpsuit  megoldáshoz illik. Egy vékony sál vagy kendő is praktikus lehet, ha a nyakad köré tekered, nemcsak melegen tart, de stílusos kiegészítő is.

Hogyan viseld a munkahelyen?

Bár a jumpsuitok sok esetben inkább laza viseletnek tűnhetnek, a megfelelő darab kiválasztásával és párosításával akár a munkahelyen is viselhetők. Válassz egy egyszerű, egyszínű jumpsuitot, amit egy blézerrel és zárt cipővel párosítasz. Kerüld a túl rövid vagy mélyen dekoltált változatokat, ha hivatalosabb környezetben viseled.

Hétvégi lazítás

A hétvégi programokhoz a könnyed, kényelmes jumpsuitok a legjobbak. Párosítsd őket egy sportcipővel vagy egy kényelmes papuccsal és már indulhatsz is a piacra, kávézni vagy egy laza piknikre. A hátizsák vagy egy nagyobb táska is remek választás, ha sok mindent kell magaddal vinned.

Ne félj kísérletezni és élvezd a nyár könnyed eleganciáját egy csinos jumpsuitban!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.