Sajtos örömök:
Hozzávalók (4 főre):
8 g só
12 dkg póréhagyma
84 dkg paradicsom
1 dl olívaolaj
0,08 g feketebors
40 dkg durumtészta
8 g friss bazsalikom
24 dkg mozzarella sajt
16 dkg galambbegysaláta
Elkészítés:
A hagymát apróra karikákra vágom és a keverőtálba teszem, hozzáaprítom a bazsalikomot és a petrezselymet. A hámozott paradicsomot kis kockákra vágom és szintén a tálba teszem. Kevés olívaolajat adok hozzá. Ízesítem sóval, borssal, fehérborecettel és összekeverem. Hozzákeverem a kifőtt tésztát. Közélazítom a madársalátát - ha van éppen. A paradicsomból és a sajtból vastagabb szeleteket vágok, és a forró serpenyőben, kevés olajon megsütöm mindkét oldalát. A tányérban tálalom a tésztát, a tetejére helyezem a megsült paradicsomot és a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.