Heti horoszkóp 2024. szeptember 16-22.: puskaporos hangulatot jeleznek a fényszögek

ezotéria asztrológia heti horoszkóp
A Bikák a szokottnál nehezebben hoznak döntést, az Ikreknél pedig puskaporos hangulatot jelez négy diszharmonikus fényszög. Íme, a heti horoszkóp.

A Skorpiókra nagy szükség lesz a héten az égi folyamatok szerint, a Nyilasoknál otthon és a munkahelyen egyszerre adódik viszály, a Bakok bölcsen teszik, ha nem folynak bele mások rivalizálásába, a Vízöntőknek az anyagi helyzetüket kell rendbe rakniuk, a Halakra pedig árnyék vetül. Íme a heti horoszkóp.

horoszkóp, csillagjegyek, napi horoszkóp, heti horoszkóp, szerelmi horoszkóp
Heti horoszkóp: ezt tartogaják számodra a csillagok
Forrás: Shutterstock

Heti horoszkóp 2024. szeptember 16-22.

  • Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ha bármikor bármilyen probléma elé kerülsz, kérdezd a józan énedet! Ezen a héten több dilemmát mutatnak ugyanis a bolygók, illetve azt is, hogy a leggyorsabban a racionális hozzáállás mutatja meg a kiutat. Naná, hogy ilyenkor tiltakozik az intuíció, és azt kérdezi, miért nem hallgatsz a megérzéseidre. Hétvégén fellélegzést hoz a levegő jegybe lépő Nap és Hold is.

  • Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét első felében a teliholdon kívül két bolygó-szembenállás szerint a szokottnál nehezebben hozol döntést. Jó hír, hogy csütörtöktől vasárnapig már öt szuper fényszög támogat, és nem sürgetnek téged. Idegessé válsz, ha sietned kell, emiatt ezt mindenképpen kerülnöd kell. Hétvégén a Bika Hold azt javasolja, hogy kényeztesd magadat! Bármi jöhet, ami jól esik és nem hizlal, nem illegális.

  • Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kedden és szerdán puskaporos hangulatot jelez négy diszharmonikus fényszög. A családod és a munkatársaid is bosszantanak. Úgy érzed, hogy mindenki összefogott ellened. Lehetőleg most ne reagálj, maradj a lehető legpasszívabb! Ez a tanács szombatra is érvényes. Majd vasárnap a Hold az Ikrekbe, a Nap a Mérlegbe lép, ami szó szerint és átvitt értelemben megkönnyebbülést hoz neked.

  • Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfő még bizakodásra ad okot, de keddtől sajnos jön a fekete leves. Több olyan konfliktusnak leszel szem- és fültanúja, ami megviseli az emberekbe és a békébe vetett hitedet. Tény, hogy a szerdai részleges holdfogyatkozás a konfliktusok veszteseit fokozottan megviseli. Vagyis most igazán érvényes a mondás: „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz.” Mindezt a hétvégén ki kell pihenned!

  • Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy unod már, de a bolygók továbbra is azt javasolják, hogy ésszerűsítsd a kiadásaidat! Kedden és szerdán, két nap alatt négy, majd szombaton további egy bolygó-szembenállás pénzügyi zavart jelez. Szerencsére a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a józanságot erősítik. Ha ez sikerül, hétvégén ünnepelhetsz, bulizhatsz, grillezhetsz…

  • Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.) 

Szeptember harmadik hete nem lesz a kedvenced. A szerdai teliholdon kívül további három bolygó-szembenállás frusztrál téged. Úgy tűnik, hiába fogalmazol tapintatosan, valaki folyton megsértődik. Már azt fontolgatod, hogy ki sem nyitod a szádat. Ez megoldás lehet. Még jó, hogy a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Uránusz, Plútó) a ráció és a konstruktivitás győzelmét jelzik.

  • Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A Mérlegben járó Vénusz – amely a te uralkodó bolygód – csak vasárnap este kap kellemetlen fényszöget a Plútótól. Vagyis a hét első felében nem kell nézeteltérésekbe belemenned. A hét második felében lehet, hogy meg kell védened az érdekeidet és a pozíciódat. Érveid legyenek konkrétak, amit a föld jegyben járó bolygók javasolnak. Vasárnap a Nap belép a Mérlegbe, s innentől a hangulatod is egyre kedvezőbb.... - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.