30 kilós fogyásáról, és a testképéről vallott Tóth Gabi

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nemrég elárulta, hogyan adott le több, mint 30 kilót, illetve azt is, hogyan vélekedik most a testéről. 

Tóth Gabi élete teljesen megváltozott, miután kislánya, Hannaróza megszületett. A szexi énekesnő elárulta, korábban sosem volt teljesen megelégedve a testével, ám a szülés sok mindent megváltoztatott benne.

"Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam, és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt" - mesélte a sztár.

Forrás: Instagram

Az énekesnő azt mondta, 31 kilós fogyása sok mindennek köszönhető, ám sajnos nem csak pozitív okok állnak a háttérben:

"Közel 90 kig voltam, amikor szültem, és fél év alatt 59 kg-ra fogytam. Ennek nagy része a szoptatással ment le, illetve a karantén alatt is fogytam egy csomót, mert főleg az elején annyira megviselt a bizonytalanság, hogy nem nagyon tudtam enni" - írta meg a Család.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.