Jennifer Lopez hatalmas bulival ünnepelte szülinapját, de a férje nem volt ott

Jennifer Lopez
Getty Images -
válság Ben Affleck Jennifer Lopez születésnap
Egyre biztosabb, hogy a sztárpár kapcsolatának már vége. Jennifer Lopez szülinapi bulit rendezett, de a férje nem jelent meg.

Jennifer Lopez hamarosan 55. éves lesz, pontosan július 24-én tölti be a latin díva ezt a mérföldkőnek is számító életkort. Az énekesnő méltó bulit rendezett az alkalomból július 20-án, szombaton, ahol szinte mindenki jelen volt, akit szeret. Mindenki, kivéve a férjét. Ben Affleck nem volt ott a partin.

Jennifer Lopez, Met The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Jennifer Lopez Ben Affleck nélkül ünnepelte születésnapját
Forrás: Getty Images 

Jennifer Lopez szülinapi buliján nem volt ott Ben Affleck

Jennifer Lopez hatalmas bulit rendezett Hamptonsban az 55. születésnapja alkalmából. Bridgerton témájú volt a parti, amit minden vendég komolyan vett, még az énekesnő édesanyja is beöltözött. JLo a buliról - egyelőre - nem mutatott felvételeket, de Instagram-oldalán egy mosolygós képpel kívánt boldog szombatot a követőinek.

Ben Affleck persze nem volt ott, de ez már nem az első olyan ünnep, amit egymástól külön töltenek. Ezt megelőzően ő és Lopez a július 4-ét is egymástól távol ünnepelték, és nem voltak együtt a második házassági évfordulójukon, július 16-án sem. És tulajdonképpen az egész nyarat külön töltik, pedig Jennifer Lopez azért mondta le a turnéját, hogy több időt tölthessen a családjával, de úgy néz ki, hogy ebbe a férje nem tartozik bele, ellenben Ben Affleck lánya igen, ugyanis nemrég együtt vásárolgattak Violettel

Egyre biztosabb, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata romokban van, hiába viselik olykor-olykor a jegygyűrűjüket. Sokak szerint ez is csak megtévszetés: fenn akarják tartani a látszatot, mert sok közös projektet indítottak, amelyeket nem akarnak veszni hagyni. Mások szerint azonban a kapcsolatuk válsága az elterelés, méghozzá Jennifer Lopez karrierjének hanyatlását próbálják ezzel elfedni.

A legfrissebb pletyka szerint viszont a pár házassági problémáinak semmi köze Lopez szupersztár státuszához. Azt mondták a bennfentesek, hogy "mélyebb problémák" voltak a pár között. "Az az elképzelés, hogy Ben szerint Jennifer túl híres, és hogy nem tudta, mibe keveredik a házasságukra irányuló figyelem miatt, nem igaz" - mondta a forrás. Jennifer és Ben nem nyilatkoznak arról, mi zajlik közöttük, pedig az is meglehetősen beszédes, hogy közös álomotthonuk kikerült a piacra, Ben Affleck pedig már minden holmiját elvitte az ingatlanból... Csak annyi biztos, hogy valami nagyon nincs rendben a párral, és előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy pontosan mi okozta a porblémákat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.