Ez tartja Katalin hercegnében a lelket, ha történne vele valami: "Megnyugtató számára"

Katalin hercegné
Getty Images/TChris Jackson - Chris Jackson
támogatás katalin hercegné Vilmos herceg apa
A hercegné állapotáról nem sok friss információt tesznek közzé, de nyilvános szereplései okot adnak a bizakodásra. Kiderült, hogy Katalin hercegnében mi tartja a lelket arra az esetre, ha bekövetkezne a legrosszabb.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, azóta megelőző kemoerápiás kezeléseket kap. Állapotáról ennél többet nem osztottak meg a nyilvánossággal, de mindenki reméli, hogy a hercegné jó úton halad a gyógyulás felé. Kiderült, mi tartja benne a lelket arra az esetre, ha bekövetkezne a legrosszabb.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, 2023. november 30.
Katalin hercegnében ez tartja a lelket
Forrás: AFP

Ez tartja a lelket Katalin hercegnében

Mindenki biztatónak tartja, hogy Katalin hercegné megjelent a Trooping the Colour ünnepségen, majd nem sokkal utána a hagyományokhoz híven ő adta át a győztesnek járó trófeát Wimbledonban

A hercegné ugyan mindkét alkalommal sugárzó mosolyával kápráztatta el a közönséget, lehetséges, hogy megjelenéseivel csak az újabb találgatásoknak és összeesküvés-elméleteknek akarta elejét venni, valamint az egészen nagy nyomás is közrejátszahtott abban, hogy részt vett ezeken az eseményeken. Állapotáról azóta nem tettek közzé semmit, hogy bejelentette, rákos megbetegedéssel küzd és kemoterápiás kezelés alatt áll, és általában igyekeznek emlékeztetni az embereket arra a hercegné nyilvános megjelenései kapcsán, hogy ez nem jelenti azt, hogy Katalin visszatérne a hivatalos feladataihoz, ugyanis még nem ért a kezelései végére. Mostanra már az is kiderült, láthatjuk-e még a nyáron a hercegnét

Természetesen mindenki számára az az első, hogy a hercegné felépüljön, amiben Vilmos herceg nagy segítségére van.

 A hercegné egészségügyi válsága arra sarrkallta a leendő királyt, hogy még többet vállaljon apaként, és remekül teljesít. Taylor Swift koncertre vitte a gyerekeket, az immár 11 éves György herceget pedig az angol válogatott meccsére.

"Vilmos azt mondja, megváltozott" - mondta egy forrás. 

"Rengeteg felelősséget vállalt magára, és ami még ennél is fontosabb, úgy tűnik, jól érzi magát közben.

 Katalin látta a változást, és őszintén meghatotta mindaz, amit a férfi tesz, nemcsak érte, hanem a gyerekekért is." A forrás azt mondta, hogy bár Vilmos "már eddig is gyakorlatias volt", amikor a szülőségről volt szó, "magabiztosabbá és erősebbé vált az apaszerepben." "Megnyugtató Kate számára, hogy a gyerekek mindig szerető, együttérző és gondoskodó kapcsolatban lesznek az apjukkal, ha, ne adj' Isten, valami történne vele" - zárta a bennfentes.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.