Lánya buktatta le Kim Kardashiant: két éve nem főzött a gyerekeinek

Academy Museum of Motion Pictures 4th Annual Gala in Partnership with Rolex
Getty Images for Academy Museum /Academy Museum of Motion Pictures 4th Annual Gala in Partnership with Rolex - Emma McIntyre
főzés Kim Kardashian gyerekek
A híresség egy bennfentes szerint két éve nem főzött otthon, és luxusigényeit komoly összegekkel, valamint egy folyamatosan dolgozó szakácscsapattal elégíti ki. Egy interjúban Kim Kardashian lánya buktatta le édesanyját.

Kim Kardashian egy interjú során megkérdezte a lányát: „Hogy tetszik a főztöm?” North válasza egyértelmű volt: „Régóta nem főztél nekünk, utoljára két Halloweennel ezelőtt.”

Kim Kardashian
Lánya buktatta le Kim Kardashiant
Forrás: GC Images

Lánya buktatta le Kim Kardashiant

Egy forrás szerint Kim Kardashian nem bízik az ételkiszállítókban, így bármit megkíván, személyzetéből mindig valakit küld érte, legyen az akár gyorsétel vagy éttermi fogás. Ez nemcsak alkalmanként történik, hanem akár naponta többször is, mert folyamatosan más ízeket kíván. Sőt, ha valami különlegeset szeretne, akár országszerte is szállítat magának ételt. „Ha például Chicagóból pizzát szeretne, még aznap expressz szállítással megkapja”tette hozzá a forrás.

Kim figyel a súlyára, így legtöbbször csak egy-két falatot eszik, majd kidobja a maradékot. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy hatalmas összegeket költsön erre a különleges étkezési szokásra. Korábbi szakácsa, Jesse Henderson például elárulta, hogy akár 2 500 és 5 000 dollár közötti összeget is elkérhetett egy hétköznapi vacsoráért, míg egy különleges esemény több tízezer dollárba került, de Kim és barátai csak „csipegettek” az elkészült fogásokból.

Bár ez az életmód sokak számára pazarlásnak tűnhet, Kimnek, akinek nettó vagyona 1,7 milliárd dollár, ez nem okoz gondot.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.