Ben Affleck Jennifer Garnerrel múlatja az időt

Jennifer Garner
Getty Images -
Apák napja Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner
A színész a gyerekeivel és Jennifer Garnerrel töltötte az apák napját. Ben Afflecket Brentwoodban látták volt feleségével.

Bár a színészt a legutóbb édesanyja társaságában látták, és a képek tanúsága szerint nem volt túl jó hangulatban, az apák napját a volt feleségével töltötte. Jennifer Garner Ben Affleck három gyerekének, Violetnek, Seraphinának és Samuelnek az édesanyja. 

Ben Affleck is Spotted Visiting Jennifer Garner's House in Brentwood in Los Angeles.
Ben Affleck Jennifer Garner és három gyereke közelébe költözött
Forrás: Northfoto

Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is jóban maradtak

Úgy tudni, Jennifer Garner sosem engedte el teljesen Ben Affleck kezét. Amikor felröppent a hír, hogy volt férje és Jennifer Lopez válnak is hangsúlyozta, mindenben Ben mellett áll. 

Jennifer Lopez mindeközben...

... az Instagramon köszöntötte Afflecket apák napján egy, a Pearl Harbour című filmből kivágott képkockával. Tette ezt annak ellenére, hogy úgy tudni, válnak, ugyanis nem tudták megoldani a házassági problémáikat. 

Affleck újra iszik? 

Felröppentek a pletykák, hogy a színész a magánéleti válsága miatt magába fordult és újra az italban keresi a vigaszt. A barátai szerint egész biztosan újra a pohár után nyúlt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.