Tom Cruise saját maga döntött úgy, hogy nem akar tudni a lányáról

Suri Cruise katie holmes döntés Tom Cruise
Nem volt lehetetlen küldetés, a színész mégis úgy döntött, nem vesz részt a lánya, Suri életében. Miért nem akarta Tom Cruise felnevelni a kis Surit?

Tom Cruise állítólag 2013 óta nem látta most 18 éves lányát. Akkor szakadt meg a kapcsolat közöttük, amikor Suri körülbelül 7 éves volt. Azóta is foglalkoztatja a világot, hogy mi lehetett annak az oka, hogy a színész teljesen elhidegült a kislánytól, és annak édesanyjával, Katie Holmesszal is megszakított minden kapcsolatot.

Tom Cruise, Wimbledon 2024
Tom Cruise maga döntött úgy, hogy elengedi Surit
Forrás: AFP

„Tény, hogy Tom azért nem látta Surit ennyi éven át, mert ő úgy döntött, hogy nem akarja látni. Ennyi" - árulta el egy forrás nemrég. Cruise érdekes módon nagyon jó kapcsolatot ápol két, Nicole Kidmannel örökbefogadott gyermekével, a 31 éves Isabellával és a 29 éves Connorral, akiken volt feleségével, Nicole Kidmannel osztozik.

„Minden olyan válásnál, ahol gyerekekről van szó, az apának joga van látni a családot, de Tomot 2012-ben a válás évében fotózták le utoljára a legkisebb lányával. Még a bebörtönzött apák is találkozhatnak a gyerekeikkel. Tom azért nem látta Surit felnőni, mert saját maga úgy döntött, hogy nem akarja. Teljesen az ő elhatározása volt" - tette hozzá az informátor.

Egymásra találhat még Suri és Tom Criuse?

Békülésre nagyon kevés az esély, Suri sem akar semmit az édesapjától, köszöni szépen, jól megvan nélküle. Júniusban a tinédzser eltörölte még azt a kevéske maradék köteléket is, ami Tomhoz fűzte: elhagyta a Cruise vezetéknevet. Már mindenhol Suri Noelle-ként mutatkozik be — a Noelle az édesanyja középső neve, Katie előtt tiszteleg ezzel.

„Azzal, hogy az anyja középső nevét használja, az iránta érzett szeretetet és tiszteletet fejezi ki" - magyarázta egy másik forrás, megjegyezve, hogy Suri saját életre vágyik, alig várja, hogy ősszel elkezdhesse az egyetemet. A bennfentes szerint a lány abban is bízott, hogy a névváltoztatás majd segít neki elkerülni a paparazzókat.

Az egyelőre nem világos, hogy a tini jogilag is megváltoztatta a nevét Cruise-ról Noelle-re, vagy csak művésznévként használja. A lány gyönyörűen énekel, és azt mondják, tehetségesebb színész, mint az apja és anyja együttvéve. Az iskolai színdarabokban is rendszeresen fellépett.

Tom Cruise a szcientológiát választotta

A Szcientológia Egyházhoz fűződő kapcsolatom hatással volt a Suritól való eltávolodásomra. Amikor az ügyvédek megkérdeztek, hogy Katie részben azért hagyott-e el, hogy megvédje Surit a szcientológiától, igennel feleltem, mert tényleg ez volt az egyik ok

 - nyilatkozta korábban a színész egy rágalmazási per kapcsán, amiben kihallgatták.

Tom Cruise tehát saját bevallása szerint is az egyházát választotta a családja helyett. A Szcientológia Egyház szabályai szerint a tagoknak tilos nem hívőkkel kapcsolatba lépniük, és mivel sem Katie, sem Suri nem szcientológusok, a sztár nem érintkezik velük.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.