A Szívek szállodája sztárja, Milo Ventimiglia apa lesz: megmutatták felesége gömbölyödő pocakját

Milo Ventimiglia
Getty Images - via AFP
családalapítás Milo Ventimiglia Szívek szállodája apa
A Szívek szállodája, a Hősök és a Rólunk szól sztárja apa lesz. Milo Ventimiglia felesége megmutatta gömbölyödő pocakját.

Milo Ventimiglia sok rajongó szívét törte össze, amikor egy évvel ezelőtt megházasodott, de az ő boldogsága határtalan. A Szívek szállodája, a Hősök és a Rólunk szól sztárja most bejelentette, hogy apa lesz. Felesége Instagram-oldalán mutatták meg a pocakos fotókat.

Apa lesz Milo Ventimiglia, a Szívek szállodája sztárja
Apa lesz Milo Ventimiglia, a Szívek szállodája sztárja
Forrás: Getty Images via AFP

Milo Ventimiglia apa lesz

A Szívek szállodája sztárja apa lesz, ugyanis felesége, Jarah Mariano első közös babájukkal várandós. Az örömhírt a 39 éves nő osztotta meg Instagram-oldalán két pocakos fotóval. A felvételeken bikiniben, egy szörfdeszkán ülve látható. A képekhez csak annyi írt: „Baby on board" vagyis baba a fedélzeten. 

Milo Ventimiglia és Jarah Mariano 2023-ban házasodtak össze a legnagyobb titokban, esküvőjükre csak a következő évben derült fény. A szertartás állítólag nagyon bensőséges volt, csak a család és a közeli barátok voltak jelen. Házassági évfordulójukat szeptemberben ünnepelték, amiről szintén a színész felesége tett közzé posztot.

„Tavaly feleségül mentem a legjobb barátomhoz. Nincs elég szó arra, hogy leírjam azokat a különleges tulajdonságokat, amelyek őt azzá teszik, aki. Csak annyit mondhatok, hogy hálás vagyok a közös életünkért és a boldogságért, amit megteremtettünk" - írta Jarah az Instagramon.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.