Megszületett a rákkal küzdő Olivia Munn második gyermeke: fotón a boldog család

96th Annual Academy Awards - Arrivals, Olivia Munn és John Mulaney
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
John Mulaney mellrákdiagnózis Olivia Munn gólyahír
Bővült a Mulaney család. A 44 éves színésznő, Olivia Munn és férje vasárnap az Instagramon jelentette be az örömhírt. A kislányt béranya hozta világra, mivel Munn a rákbetegsége után nem tudta kihordani a kis Méit, akinek a neve kínaiul szilvát jelent.

„Méi June Mulaney 2024. szeptember 14-én, a sárkány évében jött a világra” — írta Olivia Munn az Instagram-poszthoz, amelytöbb a kórházban készült fotót is megosztott újszülött kislányáról. 

96th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party, Olivia Munn és John Mulaney
Olivia Munn és John Mulaney 
Forrás: AFP/AFP or licensors

„Annyi mély érzelemmel töltött el, hogy nem tudtam kihordani a lányomat. Amikor először találkoztam a terhességi béranyánkkal, úgy beszélgettünk, mint anya az anyával. Annyi kegyelmet és megértést mutatott felém, hogy tudtam, hogy egy igazi angyalra találtam. Szavakkal nem tudom kifejezni a hálámat, hogy 9 hónapig biztonságban tartotta a babánkat, és valóra váltotta az álmainkat” — írta posztjában a színésznő.

John Mulaney is megosztott egy posztot az Instagramján. A kétgyermekes apuka ezt írta: „Méi June Mulaney 2024. szeptember 14-én, a sárkány évében jött a világra. Annyi mindent loptunk a kórházból” — viccelődött, majd hozzátette: „Nagyon szeretem a kislányomat”.

A humorista a lánya nevének helyes kiejtését és jelentését — kínaiul szilva — is leírta, egy lila szívvel kiegészítve, ahogy a felesége is a saját posztjában. Mulaney a kórházi fotók mellett a galériájában egy videót is megosztott, amelyen éppen büfizteti a kislányát, aki rendes kisbaba módjára le is köpködi apukája vállát. 

A párnak már van egy kisfia, a kétéves Malcolm Hiệp Mulaney, aki 2021. november 24-én született, mindössze néhány hónappal azután, hogy Olivia Munn és John Mulaney összeházasodott. 

Olivia Munn a mellrákkezelés és annak következményei miatt vette igénybe béranya segítségét

Olivia Munn 2024 márciusban beszélt először az egy évvel korábbi mellrákdiagnózisáról, amely négy műtétet, kettős masztektómiát és orvosilag kiváltott menopauzát eredményezett.

A diagnózis óta eltelt kihívásokkal teli útja ellenére a színésznő szeptember 4-én az Instagramon megosztott egy frissítést, miszerint jól van, miközben egy videót tett közzé, amelyben részletesen bemutatta a mellrákkezelésének idővonalát, többek között azt, hogy a diagnózist követően 2023 májusában mellbimbó megtartó műtéten és nyirokcsomó-eltávolításon esett át, utána a dupla masztektómia következett, majd 2023 júniusában kivették a méhét, eltávolították a petevezetékeit és a petefészkeit is, 2023 szeptemberében pedig mellrekonstrukción esett át.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.