Meleg póréhagymás saláta aszalt paradicsommal és dióval

Forrás: Privát séf -
privát séf gasztronómia saláta Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isteni és különleges saláta a hétköznapokra. Marton Adrienn receptje.

Hozzávalók: 4 ek. olívaolaj, 3 ek. aszalt paradicsom leve, 70 gr dióbél, 2 db hosszú szál póréhagyma, 100 gr aszalt paradicsom, 50 gr feta sajt, só, bors.

Meleg póréhagymás saláta aszalt paradicsommal és dióval Forrás: Privát séf

Hogyan kell elkészíteni?

1. A póréhagymát az olajon puhára pároljuk.
2. Adjuk hozzá a felkockázott, aszalt paradicsomot, és még pár percig érleljük az ízeket.
3. Öntsük bele az aszalt paradicsom 2 evőkanálnyi levét a meleg alapba. Kevergessük még a serpenyőben hagyva 2 percig.
4. Keverjük bele a diót, majd tálaláskor adjuk hozzá a felkockázott feta sajtot.

Tipp

Csak a legvégén ízesítsük, mert a feta sajt íze miatt lehetséges, hogy sóra már egyáltalán nem lesz szükségünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.