Hozzávalók
Elkészítés
1. Tegyük a száraz hozzávalókat egy tálba, keverjük össze.
2. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat, ezután adjuk hozzá az előző tál tartalmát. Keverjük addig, amíg össze nem áll.
3. Az így kapott tésztát szedjük négy részre, gyúrjuk golyókká, és egy műanyag ételtasakban tegyük őket a mélyhűtőbe kb. fél órára.
4. Melegítsük elő a sütőt 170-180 fokra. Terítsünk a pultra zsírpapírt és lisztezzük be (itt is mandulalisztet használjunk).
5. Vegyük ki a mélyhűtőből a tésztát és egyből kezdjünk vele dolgozni. Nyújtsuk ki egyenként és szaggassuk ki a megfelelő formákban.
6. A mézeskalács figurákat helyezzük zsírpapírral kibélelt tepsibe, majd 7-9 percig süssük.
7. Kivéve ne hagyjuk a tepsiben kihűlni a finom karácsonyi édességet, tegyük át őket egy dobozba, majd zárjuk le légmentesen. Így sokáig puha és omlós marad.
A díszítéshez használhatsz olvasztott fehércsokoládét, vagy paleo csokoládét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.