Agyvérzéssel került kórházba Robert Kennedy özvegye

Robert F. Kennedy Human Rights Hosts The 2015 Ripple Of Hope Awards Honoring Congressman John Lewis, Apple CEO Tim Cook, Evercore Co-founder Roger Altman, And UNESCO Ambassador Marianna Vardinoyannis - Inside
Getty Images via AFP/2015 Getty Images - Getty Images via AFP
kórház Ethel Kennedy özvegy agyvérzés Robert Kennedy
Unokája szerint jobban van és családja körében lábadozik Ethel Kennedy. A néhai Robert Kennedy szenátor 96 éves özvegye október 8-án kapott agyvérzést, és került emiatt kórházba.

A néhai Robert F. Kennedy szenátor 96 éves özvegye csütörtök reggel, álmában kapott agyvérzést — közölte unokája Joe Kennedy III az X-en. A Kennedy-unoka azt is leírta, hogy nagymamáját egy környékbeli kórházba szállították és kezelik. A körülményekhez képest jól van, körülveszi a családja, és a lehető legjobb ellátást kapja.

PARIS - ROBERT és ETHEL KENNEDY
Ethel és Robert Kennedy 1955-ben
Forrás: AFP

„Ő, mint azt talán tudjátok, egy erős nő, aki figyelemre méltóan teljes életet élt. Mi itt vagyunk, és vigyázunk rá”írta Ethel Kennedy unokája az X-en, és arra kérte a támogatókat, hogy gondoljanak nagymamájára, imádkozzanak érte, de tartsák tiszteletben a család magánéletét.

Joe azt is megosztotta követőivel, hogy Ethel agyvérzését egy örömteli nyár előzte meg: a gyermekeivel, unokáival és dédunokáival töltött idő, a családdal való ebédek és vacsorák, valamint a móló meglátogatása mindannyiuknak ajándék volt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.