Végre kiderült, ki lesz a Bridgerton 4. évadának főszereplője: a rajongók imádják!

2020 - Bridgerton - TV Set, Bridgerton család
NORTHFOTO/Netflix -
sorozat Luke Thompson Benedict Bridgerton A Bridgerton család
Végre bejelentették, ki lesz a a sorozat 4. évadának főszereplője. Nem okoztak túl nagy meglepetést az alkotók, Benedict Bridgerton szerelmi élete bontakozik majd ki a szemeink előtt a Bridgerton család következő szériájában.

Végre felfedték, hogy melyik testvér lesz a Bridgerton család közelgő, negyedik évadának középpontjában: Benedict! A sorozat hivatalos közösségi oldalán osztották meg a hírt egy bejegyzésben, melyben ez állt: "Felhívták a szerzők figyelmét, hogy talán itt az ideje leleplezni a házassági vásár legújabb kérőjét... Benedict Bridgerton története a következő évadban érkezik".

Luke Thompson, Benedict Bridgerton, Bridgerton család
A Luke Thompson által alakított Benedict Bridgerton lesz a Bridgerton család 4. évad főszereplője
Forrás: Northfoto/Doug Peters

A Bridgerton család 4. évadának Benedict lesz a főszereplője

Nem okozott nagy meglepetést a Netflix, amikor bejelentette hivatalos Instagram-oldalán, hogy ki lesz a Bridgerton család 4. évadának főszereplője. Tették mindezt egy hónappal azután, hogy kikerült a platformra a népszerű sorozat haramdik  évada, amelyben egy érdekes páros szerelmét láthattuk kibontakozni: Penelope és Colin kapcsolata volt a középpontban. A negyedik évadban - amelyről korábban már kiderült, mikorra várható - Benedict Bridgerton párkeresését izgulhatjuk majd végig, akinek karakterét Luke Thompson alakítja.

A Netflix a következő évaddal kapcsolatban a következőket mondta: "Benedict nem akar megállapodni - egészen addig, amíg nem találkozik egy elbűvölő Ladyvel az édesanyja álarcosbálján." A rajongók örömmel fogadták a hírt, bár a harmadik évadban elejtett utalások alapján biztosak voltak abban, hogy a következő évadban ez a testvér lesz a főszereplő. Azt azonban mindenki kíváncsian várja, hogy mik derülnek még ki a negyedik évadról...

Mint ismert, a Bridgerton család Julia Quinn könyvei alapján készül, az írónő összesen 8 regényt írt a család életének alakulásáról. Az első két évad sorban haladt, de a harmadik széria már nem, az ugyanis a negyedik könyv alapján készült. 

Mivel mostanra fény derült arra, hogy ki lesz a 4. évad főszereplője, már azt is tudjuk, hogy ez a kihagyott harmadik regényt dolgozza majd fel. 

Természetesen az mindig kérdéses, hogy mennyire térnek el az  eredeti történetszáltól, amiről Jess Brownell a sorozat showrunnere elárulta, úgy véli, hogy az egyik legjobb alkotásuk. Vagyis a forgatókönyv már elkészült, már "csak" fel kell venni a jeleneteket... A sorozat producere, Shonda Rhimes korábban elárulta, konkrét tervei vannak azzal kapcsolatban, hogyan alakulnak majd az évadok, és mikor melyik testvért vetik be: a hatodik vagy hetedik évadig előre kitalálták.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.