Bill Gates lánya várandós: így festett olimpikon férje mellett a párizsi olimpián - FOTÓ

Artistic Gymnastics - Olympic Games Paris 2024: Day 6
Getty Images/Artistic Gymnastics - Olympic Games Paris 2024: Day 6 - Pascal Le Segretain
Nayel Nassar Olimpia 2024 Bill Gates
A második gyermekét váró Jennifer Gates is ott volt a párizsi olimpián, ahol születi és férje is vele együtt szurkolt a sportolóknak. Bill Gates lányának Nayel Nassar olimpikon a férje, aki lova sérülése miatt kénytelen volt visszalépni az olimpiai szerepléstől.

Varázslatosnak nevezi Jennifer Gates a Párizsban töltött időt. Melinda Gates és Bill Gates lánya a 2024-es párizsi olimpián szerzett élményeiről beszámolva azt mondja, különleges emlékekkel teli időszak volt számára a 2024-es olimpia, ahol együtt csodálhatta a család a hihetetlen teljesítményt nyújtó sportolókat. 

bill gates lánya, jennifer
Bill Gates lánya, Jennifer az olimpián
Forrás: Getty Images/VIP Guests At Olympic Games Paris 2024

A videóban Jennifer, aki nemrég vehette át az orvosi egyetemi diplomáját, különböző eseményeken látható, köztük a történelmi Versailles-i kastélyban tartott lovasversenyeken is. Nem véletlenül, férje Nayel Nassar az egyiptomi olimpiai csapat tagjaként maga is versenyzett volna a párizsi olimpián, ám a reményei szertefoszlottak, amikor a lova, Coronado megsérült, így vissza kellett lépnie az olimpiai részvételtől.

A kudarc ellenére Jennifer lelkesedése az olimpia iránt töretlen maradt. A videóban más sporteseményeken, többek között a strandröplabda és a tornaversenyek izgalmát is megörökítette. 

Bill Gates lánya nem csak a szurkolás miatt volt Párizsban

Jennifer párizsi tartózkodása nemcsak a sportolók támogatásáról szólt, hanem a családdal töltött időről és a közös élményszerzésről is. Bill Gates lányának és Nayel Nassar már van egy egyéves kislánya, Leila, így örömmel fogadták a lehetőséget, hogy minőségi időt tölthessenek együtt, és kiélvezzék ezeket az értékes pillanatokat, mielőtt a családjuk tovább bővülne.

Nayel Nassar nehéz szívvel lépett vissza a versenyzéstől, ám 24 órán át látható Instagram-sztorija alapján szurkolóként is remekül érezte magát családja körében a 2024-es párizsi olimpián.

Nayel Nassar és Jennifer Gates Nassar
Bill Gates lánya, Jennifer és férje, Nayel Nassar

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.