Emily Párizsban 4. évad: a kritikusok lesújtó véleménnyel vannak az újabb epizódokról

Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals
WireImage/Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals - Kayla Oaddams
Emily Párizsban (sorozat) Lily Collins kritika
A rajongók már tűkön ülve várják a népszerű sorozat legújabb évadát, ami augusztus 15-től látható a Netflixen. A kritikusok azonban nincsenek elragadtatva az Emily Párizsban friss epizódjaitól.

Lily Collins, az Emily Párizsban főszereplője lenyűgözően festett a sorozat legújabb évadának Los Angeles-i premierjén. A színésznő egy csillogó, pánt nélküli fekete ruhában érkezett az eseményre. A ruhája díszes, gyöngyökkel kirakott fűzővel, peplumos derékrésszel és egy szexi, áttetsző, gyémántmintás szoknyával volt feltúrbózva. A legújabb epizódok kritikái azonban közel sem ennyire fényesek.

Emily Párizsban, Lily Collins
Emily Párizsban: a kritikusok szerint unalmas az új évad
Forrás: WireImage

 

Emily Párizsban: a kritikusoknak nem tetszik a végeredmény

Bár a színésznő sugárzott az eseményen, az új évad nem aratott osztatlan sikert a kritikusok körében. Az első kritikák szerint a negyedik évadot unalmasnak tartják, és hiányolják belőle a cselekményt, a karizmát és az intrikát. A The Guardian kritikusa, Leila Latif szerint a sorozat négy évad után egy "fekete lyukká" vált, amelyből hiányzik a történet. Állítása szerint az első öt epizódban "semmi sem történik", annak ellenére, hogy Emily zűrös szerelmi élete és munkahelyi nyomásai bőven szolgáltatnának lehetőséget a drámára. A lap az új évad első részét egy kegyetlen egycsillagos értékeléssel illette. Az Irish Independent kritikusa, Pat Stacey pedig Emily karakterét "idegesítőnek" találja, és a sorozatban bemutatott várost pedig Párizs "kifehérített" verziójának tartja, amelyben alig van faji- és kulturális sokszínűség. Stacey kritizálta azt is, hogy Emily még mindig nem tud franciául, ami szerinte irreális és zavaró.

A premier azonban nem csak Lily Collinsról szólt. A színésznő mellett Ashley Park, aki Emily legjobb barátnőjét és lakótársát, Mindy Chent alakítja, egy futurisztikus ezüst ruhában jelent meg, amely kiemelte tónusos lábait és vékony derekát. A sorozat további sztárjai, köztük Lucien Laviscount és Lucas Bravo is megjelentek az eseményen, valamint a szupermodell Taylor Hill és a popénekes Alessia Cara is.

Lily Collinsra rá se ismersz

Hosszú hullámos haját vagány rövid bob frizurára vágatta az Emily Párizsban sorozat sztárja. 

„Őszintén szólva, csak szerettem volna újítani és meglepni magam" - árulta el Lily Collins hajvágásról a Vogue-nak. „Nem feltétlenül egy szerep miatt történt." Az időzítés azonban egybeesik a MaXXXine című filmjének júliusi megjelenésével, amelyben Collins egy 1980-as évekbeli fiatal színésznőt alakít, valamint az Emily Párizsban negyedik évadának augusztusi premierjével. Meghökkentő és merész ez a változás, de Lily Collins nem tud hibázni és ez a frizura is remekül áll neki. Gregory Russell hajstylistjával egy személyre szabott bob frizura mellett döntöttek, és a hajvágás egy kis mókával kezdődött, ugyanis Collins maga vágta le az első hajtincseit.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.