Michael Douglas sorsfordító döntése Catherine Zeta-Jones életét is megváltoztatja

Michael Douglas Catherine Zeta-Jones
Getty Images -
Mallorca Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
A pár több időt szeretne Európában tölteni. Michael Douglas mindene Mallorca.

Kitüntetést vehetett át Michael Douglas az Atlantida Mallorca Filmfesztiválon, ahol  a Master of Cinema 2024 díjat adták át neki. A világsztár meghatódva mondott köszönetet, majd a jövőjét érintő nagy bejelentést tett.

Michael Douglas Letizia királynőtől vehette át az elismerést
Michael Douglas Letizia királynőtől vehette át az elismerést
Forrás: Getty Images

Michael Douglas meghatódva mondott köszönetet

"Köszönöm az Atlantida Mallorca Filmfesztiválnak, hogy megtiszteltek a kitüntetéssel. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy Letizia királynő adta át nekem a rangos díjat a múlt hétvégén Palmában!" - írta Michael Douglas az Instagramon. A rajongók együtt örültek Douglasszel,  és csak úgy özönlöttek a posztja alá a jókívánságok. "Gratulálok! Ez fantasztikus és nagyon megérdemelted. Csodálatos vagy" - olvasható az egyik komment. "Gratulálunk, Michael, te vagy a Mester!"  - írta egy másik követő. 

A színész több időt tölt Mallorcán ezentúl

A Mallorcán tartott rendezvényen Michael az üdvözlőbeszédében elárulta, hogy részlegesen nyugdíjba vonul, ami azt jelenti, hogy több időt Spanyolországban szeretne tölteni. "Megtiszteltetés számomra, hogy Mallorcán vehettem át ezt a díjat, ahová 35 éve rendszeresen járok, és ahol mindennél jobban szeretek lenni. Bár szörnyen beszélek spanyolul, de egyre jobban szeretem ezt a helyet. Azt tervezem, hogy évente hat-hét hónapot itt töltök, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen visszavonulok" - mondta.

Eladják New York-i luxuskastélyukat

A világsztár döntése nagy hatással lesz feleségére, Catherine Zeta-Jonesra is, akivel az Egyesült Államokban élnek felnőtt gyermekeikkel, a 24 éves Dylannel és a 21 éves Caryssel. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas egyébként már korábban úgy döntött, hogy megválik Westchester megyei, New York-i luxuskastélyuktól, amelynek ára 12 millió dollár. Catherine korábban elárulta már tervüket, hogy elköltöznek jelenlegi otthonukból, Irvingtonból, amelyet az év elején dobtak piacra "Most, hogy fiunk és lányunk is elhagyta a családi fészket, úgy tűnik, itt az ideje az eladásának" - nyilatkozta Douglas - a színészről a monacói nagydíjon lesifotó is készült - , aki Zeta-Jonesszal novemberben ünnepli a 24. házassági évfordulóját. 

A pár először a Deauville-i Filmfesztiválon találkozott 1998-ban, úgy tudni, Catherine részéről nem volt első látásra vonzalom.  "A bárban találkoztam vele, és tökéletes úriemberként viselkedtem" - nyilatkozta még 2016-ban Michael Jonathan Ross talk shaw-jában. Azt is elárulta, hogy azonnal megtetszett neki a színésznő, és viccesen fel is dobta, hogy legyen a gyerekei anyja. Michael emlékei szerint Zeta-Jones így válaszolt: "Sokat hallottam már rólad, és azt hiszem, itt az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.