Nicole Kidman bevallotta: kiszolgáltatottnak érezte magát a maszturbációs jelenetek forgatásán

Nicole Kidman
Actress Nicole Kidman attends the red carpet of the movie "Babygirl" presented in competition during the 81st International Venice Film Festival at Venice Lido, on August 30, 2024. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP) - AFP
forgatás Nicole Kidman szexjelenet
Augusztus 29-én mutatták be a 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon a Babygirl című erotikus thrillert. A főszereplő, Nicole Kidman a premier kapcsán arról vallott, hogy érezte magát a szexjelenetek forgatsa közben és ki, mi segített neki abban, hogy felszabadult színészi munkában.

Augusztus 29-én mutatták be a 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon Nicole Kidman új filmjét, amely erotikus thrillerként több szexjelenetet is tartalmaz. A színésznő ennek kapcsán elmondta, hogy intimitás-koordinátorral és zárt díszlettel dolgozott a forgatásokon, és a rendezőnő is a segítségére volt. 

Nicole Kidman
Nicole Kidman a 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon
Forrás:  AFP

Nicole Kidman szerint a film a szexről szól, de nem csak arról

A színésznő a bemutató előtt az újságíróknak így mesélt a Babygirlről:

„Azt hiszem, ez a film a szexről szól, de közben a vágyról is szól, a belső gondolataidról, a titkokról, a házasságról, az igazságról, a hatalomról, a beleegyezésről” — mondta, hozzátéve, hogy a nehezebb jelenetekben a rendezőnő segített neki.

„Ez egy nő története, és azt hiszem, egy nagyon felszabadító sztori, amit a saját szemszögéből mesél el. Halina Reijn forgatókönyve, ő írta és ő is rendezte, és ez tette egyedivé, hogy egy nő kezébe kerültem az anyaggal. Nagyon kedves és felszabadító volt megosztani egymással az ösztöneinket”magyarázta a színésznő.

Nicole Kidman azt is elmondta, hogy kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek és rémültnek érezte magát a maszturbációs jeleneteiben, de a filmmel kapcsolatos általános tapasztalata, hogy „finom, intim és nagyon mély” volt.

Halina Reijnről azt mondta: „Tudtam, hogy nem fog kihasználni engem. Akárhogyan is értelmezi ezt bárki, nem éreztem, hogy kizsákmányolnak. Nagyon is a részének éreztem magam. Mindannyian törődtünk a másikkal, mindannyian nagyon gyengéden bántunk egymással, és segítettük egymást. Nagyon hitelesnek, védettnek és ugyanakkor valóságosnak éreztem.”

Az Oscar-díjas színésznő a Babygirlben Romyt alakítja, egy nagymenő technológiai vezérigazgatót, aki házasságát és családi életét kockáztatja egy forró viszonyért egy fiatalabb gyakornokkal, akit Harris Dickinson alakít.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.