Suri Cruise keserves sírásra fakadt Brooklyn utcáin: telefonon beszélt valakivel közben - FOTÓ

katie holmes Suri Cruise Tom Cruise
Nem tudni mi viselte meg Katie Holmes és Tom Cruise lányát. Suri Cruise az utcán fakadt sírva, amiről kép is készült.

Suri Cruise jövő héten kezdi meg az egyetemet a pennsylvaniai Carnegie Mellon Egyetemen. Boldogsága azonban - úgy tűnik - mégsem maradéktalan, ugyanis lesifotósok kapták le, amint szomorúan sétál, majd sírva telefonál Brooklynban. 

Suri Cruise
Suri Cruise nemsokára megkezdi a főiskolai tanulmányait
Forrás: Northfoto

Nem tudni, miért sírt Suri Cruise

A képek, amelyeket a news.com tett közzé komoly aggodalomra adnak okot, bár azt senki nem tudja, kivel beszélt Suri és mi az, ami ennyire megviselte. Katie Holmes és Tom Cruise lánya, a jövő héten kezdi meg az egyetemet, Suri korábban egy azóta törölt TikTok-videóban elárulta, hogy a pennsylvaniai Pittsburgh-i Carnegie Mellon Egyetemre jár majd. Bár azt nem tudni, hogy milyen a szakra jelentkezett, a főiskolának dráma- és divat-, valamint formatervező tagozata is van. 

Katie Holmes nagyon büszke Surira

Katie Holmes és lánya nagyon közel állnak egymáshoz, a színésznőnek hiányozni fog Suri, de korábban azt nyilatkozta, örül Suri sikereinek és nem szól bele, hogy milyen utat választ. „Számomra az a legfontosabb, hogy tudassam vele, milyen büszke vagyok rá és az eredményeire. Midegy, mit csinál, csinál, csak boldog legyen. A választása az ő dolga és csakis róla szól” - mondta a színésznő, aki egészen kis kora óta egyedül neveli Surit.  „Nagyon hálás vagyok, hogy Suri édesanyja lehetek. Hihetetlenül jó ember” - tette hozzá Holmes. Bár Tom Cruise 2013 óta nem találkozott a lányával, Katie-vel való válási egyezsége szerint a színésznek évente 400 000 dollárt kellett fizetnie Suri után és fedeznie kellett az orvosi, fogászati, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb tanórán kívüli költségeket, így valószínűleg ő fogja fizetni Suri Carnegie Mellon tandíját is. 

 

Katie Holmes Suri Cruise
Katie Holmes és Suri nagyon közel állnak egymáshoz
Forrás:  Northfoto 

Apa és lánya valószínű sosem kerül közel egymáshoz

Békülésre nagyon kevés az esély, Suri sem akar semmit az édesapjától, köszöni szépen, jól megvan nélküle. Júniusban pedig a tinédzser eltörölte még azt a kevéske maradék köteléket is, ami Tomhoz fűzte: elhagyta a Cruise vezetéknevet. Már mindenhol Suri Noelle-ként mutatkozik be — a Noelle az édesanyja középső neve, Katie előtt tiszteleg ezzel. Az egyelőre nem világos, hogy a tini jogilag is megváltoztatta a nevét Cruise-ról Noelle-re, vagy csak művésznévként használja, de úgy tudni, a lány gyönyörűen énekel, és azt mondják, tehetségesebb színész, mint az apja és anyja együttvéve. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.