Hugh Grant sírva fakadt a Bridget Jones folytatásának forgatókönyvén

mozi Bridget Jones Hugh Grant
A Mad About the Boy a végletekig meghatotta a színészt. Hugh Grant ismét Bridget Jones partnere lesz.

A 64 éves Hugh Grant a negyedik Bridget Jones-filmben újra Daniel Cleaver bőrébe bújik. A megözvegyült Bridget Jones történetét bemutató film 2025-ben Valentin-napon kerül a mozikba.

Hugh Grant meghatódott a Bridget Jones forgatókönyvén
Hugh Grant meghatódott a Bridget Jones forgatókönyvén 
Forrás: Getty Images

A Bridget Jones babát vár nem csigázta fel 

Hugh Grant a Vanity Fairnek adott interjújában mondta el, hogy sírva fakadt a Bridget Jones: Mad About the Boy forgatókönyvének olvasása közben. „Ez a legjobb rész eddig, vicces és nagyon megindító” - nyilatkozta a színész, aki a harmadik filmben nem szerepelt és először a negyediket sem akarta elvállalni. „Nem tudtam beleilleszkedni a karakterembe, inkább félreálltam” - indokolta a döntését, amiért nem vállalt szerepet a 2016-os Bridget Jones babát vár című filmben. Úgy vélekedett, túl öreg, dagadt és ronda romantikus hősnek. A 63 éves világsztár a negyedik részre meggondolta magát, néhány hónapja elmondta, hogy az utóbbi években gyakran összefutott Renée Zellwegerrel, aki a kétgyermekes, özvegy Bridgetet alakítja, és úgy véli Daniel Cleaver és Jones még mindig jó páros lehetnek és hozzátette: „Nagyon jó a forgatókönyv”.

Most sincs nagy szerepe, de azt szereti

Hugh Grant elmondta, a következő részben nem lesz sokat filmvásznon, de miután megismerte a forgatókönyvet, igent mondott. „Egy hetet forgattam, és ennyi. … Azt azonban elárulom, meg fogsz hatódni” - nyilatkozta. 

Valószínűleg nem lesz több rész...

Renée Zellweger vélhetően utoljára bújik ikonikus karaktere bőrébe. A Bridget Jones negyedik részének forgatása Londonban zajlott, a szerencsésebbek bele is botolhattak a stáb tagjaiba vagy a szereplőkbe. Renée Zellwegeren kívül Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a korábbi filmekből ismert szerepeikbe. Isla Fishert, szintén szerepet kapott az új filmben, új szereplő még a 27 éves Leo Woodall, akit az emberek a Fehér Lótuszból és az Egy nap! című romantikus sorozatból ismerhetnek.


 

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.