György herceg új hobbija - ami egy 11 éves számára igen merész

hobbi katalin hercegné brit királyi család György herceg
A trón második számú várományosát múlt héten kapták lencsevégre, amint büszke szülei jelenlétében repülni tanul. György herceg hatalmas élményben részesült, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné szeme láttára élvezte első repülését.

A walesi családot a White Waltham repülőtéren látták György herceg iskolai szünetének utolsó napján, amikor állítólag egy három autóból álló konvojjal érkeztek. A Berkshire-i repülőtér mindössze 20 perces autóútra van windsori otthonuktól, és itt tanult repülni György dédnagyapja, Fülöp herceg is az 1950-es években.

György herceg
György herceg
Forrás: Getty Images/Karwai Tang

György herceg repülni tanul

A Sun szerint a bámészkokók azt mondták, hogy  a most 11 éves fiatal herceg egy oktatóval repült és nagyon élvezte az élményt. Egyikük így nyilatkozott a fiatal merész új hobbijáról: "George még csak 11 éves, de itt az ideje elkezdeni." A királyi családban büszke hagyomány a repülés, és úgy tűnik, György herceg lesz a következő, aki folytatja ezt. "Szülei a földről nézték, ahogy György felemelkedik, de ő egy oktatóval repült, és nagyon élvezte." A hármasról azt is látták, hogy a repülőtér klubházában, a West London Aero Club otthonában pihentek. Egy másik szemtanú így nyilatkozott

"Valószínűleg 30-40 ember lehetett a klubházban. Katalin hercegné és Vilmos figyelte, ahogy György felszáll." majd hozzátette: "De nyugodtak voltak. Mindhárman elég lazán viselkedtek a klubházban."

Mindez azt követően történt, hogy György édesapja, Vilmos herceg korábban elárulta, hogy szívesen repülne újra. Amikor a Wales-i Légi Mentőszolgálat központjában járt Dél-Walesben, Vilmos így nyilatkozott: "Nem tudok leállni, hogy ne beszéljek helikopterekről, orvosi felszerelésekről és mindenféle ehhez hasonló dolgokról. Elnézést, hogy sokáig fecsegek róla. Hiányzik minden. Jó lenne egy kicsit tovább maradni." A jövőbeli terveiről szólva hozzátette: "Gondolkodom rajta, hogy talán visszajövök egy hétvégére valamikor. Nemrég láttam a Cardiff csapatát, és azt mondtam nekik, hogy visszajövök és csatlakozom hozzájuk."

Ezek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.