Jennifer Aniston megsértődött George Clooney-ra: ez a barátságuk végét jelentheti

Celebrity Sightings In New York City - July 27, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - July 27, 2024 - James Devaney
barátság George Clooney Jennifer Aniston
A két színész évek óta nagyon jó barátságban van, azonban egy bennfentes elárulta, hogy ez a kapcsolat mostanra megromlott, és a Jóbarátok sztárja rendkívül csalódott emiatt. Jennifer Aniston meg is sértődött George Clooney-ra, aki idén nem hívta meg a Comoi-tó partján található kastélyába.

„George még mindig a legszebb dolgokat mondja Jennel kapcsolatban, de a rideg valóság az, hogy alig találkoznak mostanában. Jennifer számított arra, hogy idén nyáron meghívják őt Olaszországba, a Comoi-tó kastélyukba, ám ez az invitálás sosem érkezett meg” – árulta el a forrás. Jennifer Aniston állítólag nagyon csalódott.

Jennifer Aniston, George Clooney
Vége Jennifer Aniston és George Clooney barátságnak?
Forrás: Getty Images for Turner

Vége Jennifer Aniston és George Clooney barátságnak?

Tavaly ott volt, nagyszerűen érezte magát, és sokat beszéltek arról, hogy idén is megismétlik, de a nyár elmúlt anélkül, hogy egy szót is szóltak volna erről.

Bár Jennifer „nem az a típus, aki ezt felhozná” a forrás szerint, de feltűnt neki „hogy ő nem került fel a vendéglistára, Brad Pitt viszont igen.”

„Az igazság az, hogy George most sokkal közelebb áll Bradhez, és Brad gyakorlatilag átvette Jennifer helyét – legalábbis számára így tűnik”folytatta a forrás George és Brad kapcsolatáról. 

Nem Aniston az egyetlen...

„Julia Roberts sem kapott meghívást, és ezt mindenki észrevette” – mondja a forrás a Pretty Woman 56 éves színésznőjéről, aki számos filmben szerepelt George Clooney-val.

George nagyon megválogatja a társaságát, és ezt sokan észreveszik, beszélnek is róla. Egyértelmű, hogy Jen és Julia is kikerült az belső köréből.

Bár Jennifer nem az egyetlen, akit Clooney-ék mellőztek, ez a helyzet „igencsak fájdalmas” számára. „Nem valószínű, hogy szembesíti őt ezzel, vagy kiabálna miatta, de mindenképp nagy csapás az egójának, mert azt hitte, hogy sokkal különlegesebb való barátsága sokkal különlegesebb, mint ahogyan most kiderült” – tette hozzá a bennfentes. „Valójában úgy érzi, mintha eltávolították volna.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.