manipuláció Jennifer Lopez & Ben Affleck Matt Damon Jennifer Lopez
A sztárpár válása lassan követhetetlen lesz. Jennifer Lopez mindenesetre még mindig nem bánja, ha Ben Affleck odafigyel rá.

Jennifer Lopez és Matt Damon a Tortontói Nemzetközi Filmfesztiválon találkoztak. A színésznő az Unstoppable szereplőjeként, Damon producerként vett részt a szemlén. Bár Ben Affleck nem ment el a bemutatóra, JLo tett róla, hogy így is odafigyeljen rá. 

Tribeca Festival Opening Night - "Halftime" Premiere, Jennifer Lopez
Jennifer Lopez pontosan tudja, hogyan kerülhet a figyelem középpontjába
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez Matt Damon nyakába varrta magát

A Daily Mail információi szerint Jennifer Lopez mindent megtett azért, hogy Ben - ha nem is volt ott a filmfesztiválon - figyeljen rá. Erre utalt már a ruhája is, ami alatt nem viselt fehérneműt, de bennfentesek szerint ezért kereste Matt Damon társaságát is. Úgy tudni, Lopez nagyon szerette volna, hogy a válásáról beszélgessen Damonnal, de a lap forrásai szerint a színészt nem érdekelte a téma. "Matt Damon leállított minden olyan kísérletet, amellyel JLo megpróbálta megvitatni Bent a premieren" - nyilatkozta egy bennfentes a lapnak. "Nagyon kínos volt a közeledése Matt felé, de tudta, ha lefotózzák együtt őket, arra Ben is felkapja a fejét" - tette hozzá.  "Matt azt mondta Jennifernek, örül, hogy jól van, és hálás a filmben való részvételéért, de világossá tette, hogy egyáltalán nem akar Benről beszélni" - folytatta. Ezzel némiképp ellentmondásban korábban arról lehetett olvasni, hogy a két színész az afterpartin hosszasan beszélgetett egymással, mindeközben pedig perceken keresztül fogták egymás kezét és úgy tűnt, mint ha Damon Lopezt vigasztalná. 

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Live By Night" - Arrivals, Ben affleck, matt damon
Matt Damon kínosnak érezhette, hogy legjobb barátja feleségével beszéli meg a válást
Forrás: Getty Images

A szappanopera a válási papírok beadásával még nem ért véget 

"Ben Affleck és Jennifer Lopez jelenleg a Beverly Hills Hotelben vannak, fogják egymás kezét és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál ülnek" - számolt be egy szemtanú a közös időtöltésükről. Sokakban ezek után jogosan merült fel a kérdés, hogy vajon akkor ismét együtt vannak-e, de Jennifer Lopez és Ben Affleck nem szolgál egyszerű válasszal, ugyanis annak ellenére, hogy csókolóztak és az énekesnő ismét viseli jegygyűrűjét állítólag a válásuk továbbra is zajlik...

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Ben Afflecket és Matt Damon feleségét, Luciana Barrosót Los Angelesben kapták lencsevégre a minap. Szemmel láthatóan nagyon örültek egymás társaságának, Ben Affleck puszit nyomott a nő feje tetejére. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.