Áron alul árulják az otthont, ahol Matthew Perry meghalt

Matthew Perry függőségét kihasználták
Getty Images - David M. Benett
villa los angeles Matthew Perry
A sztár Los Angeles-i villája senkinek sem kell. Most áron alul próbálják eladni azt az otthont, amiben Matthew Perry elhunyt.

Matthew Perry 54 évesen távozott az élők sorából, a színészre 2023. október 28-án, Los Angeles-i otthonában találtak rá a jacuzzijában. Az ingatlant, amiben elhunyt, május óta árulják, de egyelőre nincsenek érdeklődök. Most áron alul próbálják eladni.

Matthew Perry otthona senkinek nem kell
Matthew Perry otthona senkinek nem kell
Forrás: Getty Images

Áron alul próbálják eladni Matthew Perry otthonát

A Matthew Perry hagyatékát kezelő cég csökkentette annak a Los Angeles-i háznak az árát, amelyet alig néhány hónappal tavalyi halála előtt vásárolt a Jóbarátok sztárja. A század közepén épült ház májusban került ki a picara 5,195 millió dollárért (1 milliárd és 790 ezer forint), de a jelek szerint nem kapkodtak érte a vásárlók. A pénteki közel 500 ezer dolláros (170 millió forint) árcsökkentés után most 4,7 millió dollárt (1 milliárd és 620 ezer forint) kérnek érte. A Jóbarátok sztárja tavaly júniusban vásárolta a házat valamivel kevesebb mint 5 millió dollárért  - derül ki az ingatlan nyilvántartásából -, és a következő év októberében, 54 éves korában halt meg, vagyis nem sokáig élvezte a minden igényt kielégítő Los Angeles-i otthont.

Az 1957-ben épült villa Hollywood Hillsben található, a Sunset Strip fölött. Az ingatlan felújítása során figyeltek arra, hogy minden modern igényt kiszolgáljon, de ez nem ment az eredeti stílus rovására. Az egyszintes otthon közel 260 négyzetméteres, és egy szabadtéri teraszt vesz körbe. Három hálószoba és négy fürdőszoba található benne, de jelenleg két hálószoba található benne, mivel a harmadik hálószobát vetítőszobává alakították át a jelentések szerint. Egyéb jellemzők közé tartozik a keményfa padló, egy kétoldalas kandalló, egy frissített konyha, informális és formális étkező. A főlakosztály közvetlenül a teraszra vezet, ahol medence, tűzrakóhely és fedett ülőhely található. 

Matthew Perry családja szerint a sztár halála valójában gyilkosság volt

Matthew Perry a ketamin hatásába halt bele, jacuzzijában találtak rá tavaly októberben. Távozása az egész világot megárzta, hiszen a Jóbarátok sztárjaként rengeteg rajongója akadt. Habár a sztárról köztudott volt, hogy függőségekkel küzdött, már egy ideje tisztának hitték, azonban mint kiderült, sajnos nem ez volt a helyzet. A színésznek a depressziója és szorongása kezelésére írtak fel ketaminkúrát egy klinikán, ez indítota el a lejtőn

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.